Nem csak kapni, de adni is jó, tartja a mondás, és ez most duplán igaz lehet, ha cégének logójával díszített ajándékokkal kedveskedik ügyfeleinek, munkavállalóinak!

A reklámajándék készítés jó stratégia, nem véletlenül az egyik legrégebbi és mai napig kitűnően helytálló marketinges taktika az ajándékok emblémázása. Bármi kerülhet rá, logó, szlogen, de még szolgáltatások felsorolása is.

Az Ön fiókjában is bizonyára rengeteg reklámtoll lapul, de nem kell kizárólag ebben az egy alternatívában gondolkodnia! Manapság már szinte mindenből lehet reklámajándék. Elemlámpa, pókerszett, autós kellékek, kulcstartók, hűtőmágnesek, még gyertyák is remek alapot szolgáltatnak a reklámajándék készítéshez.
A nyár közeledtével már a strandokon, tópartokon és uszodákban is megjelenhet a logója, ha a reklámajándék készítést strandpapucsokra, gumimatracokra, napernyőkre és egyéb nyári kiegészítőkre koncentrálja!

Egy felkészült cég mindig tart a munkahelyen feliratozott ruházati termékeket, amik ugyan egy komolyabb tárgyalásra nem alkalmasak, de a csapatépítő bográcsozások, családi napok alkalmával szétoszthatóak.

Gyakoriak az olyan reklámajándékok is, amelyek szorosan köthetőek hobbikhoz vagy tevékenységekhez, tehát ha tudja, hogy egy leendő ügyfélnek milyen érdeklődési körei vannak, kifejezetten személyre szabott reklámajándék készítéssel a kedvében járhat, letéve egy gyümölcsöző üzleti kapcsolat alapköveit.

Ha a labdarúgás kedvelője, biztos lehet benne, hogy örülni fog egy emblémázott futball-labdának, de akkor sincs miért aggódnia, ha inkább a kerékpározást részesíti előnyben, az Ajándék Bigyó reklámajándék készítési szolgáltatásával már kerékpáros lámpa szettre is kérhet emblémázást!

Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el www.ajandekbigyo.hu címen található honlapunka, ahol kedvére válogathat emblémázható termékeink közül! Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 8-17 óra között érhető el a + 36 (30) 628 4312-es telefonszámon. Ha pedig email-t írna nekünk, küldje levelét az ugyfelszolgalat@ajandekbigyo.hu címre!