Szeretné a kertjét betelepíteni facsemetékkel? Szeretne több különböző fajtát vásárolni ehhez? Olyanokat is, amik pusztán szépek, illetve olyat is, ami gyümölcsöt is terem? Szeretne olyan helyet találni, ahol mindezeket egyszerre lehet megtekinteni és megvásárolni? Szerencsére manapság a kertészettel foglalkozó cégek többsége ilyen, és nem csak egy-egy fajta növényre specializálódtak.

facsemete vásárlásakor fontos, hogyha ön nem ért a fanemesítéshez, akkor gyümölcsfa esetében célszerű olyat vásárolni, ami már be van oltva. Az oltás azért fontos, mert ennek köszönhetően lesznek bizonyos facsemeték termőképesek, és azt sem árt megnézni, hogy az adott fa milyen talajt, környezetet szeret. Ha azonban csupán egyszerű díszfát, cserjét szeretne vásárolni, akkor elég megnézni azt, hogy milyen igényei vannak a fának. Ha nem tudja, hogy önnél milyenek a feltételek, a legtöbb helyen meg fogják tudni mondani. Ezek segítségével pedig bizonyosan megtalálhatja a tökéletes fákat, amik a kertjébe kerülhetnek.

Amennyiben önnek fontos, hogy olyan helyről válasszon és vásároljon facsemetéket, ahol nem csupán árusítják ezen termékeket, de értenek is hozzájuk, ahol tudnak önnek segíteni és válaszolni minden kérdésére. Ha ezeket szeretné egyben, akkor ezért is érdemes a mi cégünket választania a favásárláshoz.

Cégünk, a Tahi Faiskola Kft. nem csupán nagy kínálatban forgalmaz növényeket, ezeken belül nagy kínálatban található nálunk sok különböző facsemete is, hogy mindenki megtalálhassa azokat a fákat, amiket vásárolni szeretne. Ha szeretne erről, vagy minden más termékünkről, szolgáltatásunkról többet megtudni, akkor ezekről bővebben a www.tahi.hu címen elérhető honlapunkon olvashat.

Amennyiben a legszebb facsemetéket szeretné megvásárolni, akkor a legjobban a mi termékeinkkel jár. Ha pedig kérdése lenne facsemetéinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, felveheti velünk a kapcsolatot az info@tahi.hu email címen, vagy a 06 26 387 157-es és a 06 26 386 411-es telefonszámok valamelyikén.