Azt mindenki tudja, hogy a kéményeket rendszeresen ellenőrizni, és ha szükséges, tisztítani kell a biztonságos használat érdekében. Azonban a kéményseprő szolgáltatás részleteiről keveset tudunk, pedig olyan tevékenységről van szó, ami mindannyiunkat érint, ezért érdemes körültekintően tájékozódni ezzel kapcsolatban.

kéményseprő szolgáltatásra tűzbiztonsági okokból van szükség, hazánkban a 2015. évi CCXI. törvény írja elő, hogy a megadott időközönként el kell végezni az ide vonatkozó tevékenységeket. Az ellenőrzés, valamint a karbantartási teendők ellátása az ingatlanhoz tartozó tüzelőberendezés égéstermékének elvezetésére szolgáló kéményre, ha több van, természetesen mindegyikre, ezen felül a tartalékkéményre, a bekötő- és összekötő elemekre, illetve ezek tartozékaira terjed ki. A kéményseprő szolgáltatás keretein belül négyévente szükséges minden égéstermék elvezetőt teljeskörűen átvizsgálni műszaki szempontból, figyelembe véve az építésrendészeti és tűzvédelmi előírásokat. A kéményseprő szolgáltatás igénybevételét, ha az már esedékes, nem lehet halogatni, hiszen ez minden égéstermék elvezető ellenőrzésére kiterjed, így akár magánszemély, akár vállalkozás tulajdonában lévő ingatlanról van szó, gondoskodni kell róla.

Cégünk, a FILANTROP Kft. az ügyfelek rendelkezésére áll kéményseprő szolgáltatással, környezetvédelmi szakértői tevékenységgel, valamint szellőzőtisztítással is, így ha partnert keres, csapatunkra számíthat! A járvány idején éppúgy végezzük feladatainkat, mint máskor, hiszen mi is pontosan tudjuk, hogy a kéményseprő szolgáltatásra minden helyzetben szükség van. Tevékenységünket a közegészségügyi intézkedéseket betartva, fokozott figyelemmel és felkészültséggel végezzük.

Ha szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, látogasson el www.filantrop.org weboldalunkra! A kéményseprő szolgáltatást érintő kérdéseivel keresse bátran szakértő kollégáinkat megadott elérhetőségeink egyikén! Lépjen velünk kapcsolatba a +36-76-322-321-es és a +36-76-481-057-es telefonszámok egyikén vagy a filantrop@filantrop.org e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére!