Amikor birtokba vesszük új otthonunkat, rengeteg teendő vár ránk, hogy olyanná alakítsuk életterünket, ami tökéletesen eleget tesz igényeinknek, szép, praktikus és kényelmes legyen. Azonban akinek van saját ingatlana, tudja, hogy mindig van vele munka, időről időre szükséges egy-egy felújítás, hogy otthonunk megőrizze kiváló állapotát. Vannak olyan teendők, amikre könnyebben rászánjuk magunkat, de olyan feladatok is akadnak, amiket csak halogatunk, még akkor is, ha nap mint nap érzékeljük az ebből adódó kellemetlenségeket. Éppen ilyen a vizes falak problémája is, amit a legtöbben hajlamosak vagyunk elodázni egészen addig, amíg már nagy a baj. Az utólagos falszigetelés pedig gyors és hatékony megoldást kínál, ezért nem érdemes várni vele!

A vizes falakra hajlamosak vagyunk úgy tekinti, mint egyszerű esztétikai hibára, ezért nem fordulunk időben szakemberekhez az utólagos falszigetelésért. Pedig sokkal nagyobb a gond, ha vizesedést tapasztalunk, hiszen ez meggyengíti a szerkezetet, repedezésekhez vezethet, ezen felül egészségügyi szempontból is negatív következményekkel jár. A penészesedés miatt belélegzett egészségtelen levegő légúti betegségek kiváltója is lehet, nem utolsó sorban pedig kellemetlen szaggal jár. Mindezekből az következik, hogy ha a vizesedés első jeleit tapasztaljuk, döntsünk az utólagos falszigetelés mellett, és ne hagyjuk, hogy még nagyobb probléma legyen belőle, ami többféle módon nehezíti meg mindennapjainkat. Szintén a minél gyorsabb cselekvés mellett szól, hogy később a felújítással járó költség is magasabb lesz.

Ha vizesedés jeleit észleli otthonában, ne habozzon, válassza az utólagos falszigetelést, ami azonnali megoldást nyújt! Cégünk, a Bonasi Szig Building Kft. szakértői rendelkezésére állnak, hogy a korszerű technológiával végzett utólagos falszigetelésnek köszönhetően ismét tökéletes állapotban legyen otthona. Amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról, látogasson el www.bonasi.hu weboldalunkra, és ha szeretné a segítségünket kérni, forduljon hozzánk bizalommal! Utólagos falszigetelést érintő kérdéseivel keressen minket az info@bonasi.hu e-mail címen vagy a +36-70-520-6663-as telefonszámon!