Olyan megbízható, tapasztalt céget keres, melynek szolgáltatásai között többek között a gépi földmunka is megtalálható? Ha Önt is professzionális munkavégzés érdekli elérhető áron valamint rövid határidővel, kérjük, forduljon bizalommal a Szabitrans Logistic Group Kft.-hez!

Mikor van szükség gépi földmunkára? Ha hossza tanakodás után Ön is úgy döntött, hogy még idén nyáron szeretné átalakítani birtokát, a kertrendezést pedig tapasztalt szakemberekre bízná, döntsön Ön is a gépi földmunka mellett! Amennyiben sziklakertet szeretne kialakítani, vagy már régóta egy kis kerti tóról álmodik, netán hangulatos pihenősarkot alakítani ki – akár kerti kemencével, akkor mindenképpen szükség lesz majd tereprendezésre.

Lehetséges, hogy a munkavégzés során szükséges lesz a fák kivágására, a terület előkészítésére, vagy árokásásra és alapásásra is, ezen szolgáltatások pedig természetesen a gépi földmunka részét képezik. A gépi földmunka segítségével gyorsan és hatékonyan tudjuk átalakítani a kertet az Ön elképzelései, igényei szerint.

Döntsön Ön is mellettünk, hiszen

– képzett, tapasztalt szakemberekkel és

– korszerű, karbantartott eszközökkel rendelkezünk.

Jármű-flottánknak köszönhetően minden típusú tereprendezési feladatot gyorsan és hatékonyan el tudunk végezni. Ügyfeleink nagy elégedettségére pontos határidőkkel dolgozunk, illetve kedvező ár fekvéssel állunk megbízóink rendelkezésére.

gépi földmunkán túl akkor is számíthat ránk, ha lomtalanításról, építőanyag szállításról, darus munkáról vagy éppen költöztetésről / bútorszállításról van szó!

Felkeltettük az érdeklődését? Közelebbről megismerni a teljes szolgáltatásunkat? Kíváncsi a referenciákra? Ajánlatot kérne? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www.szabitrans.hu-ra, ahol bővebb információt találhat. Kérdéseivel, kéréseivel keresse bizalommal kollégáinkat! Lépjen velünk kapcsolatba a +36/30-268-59-75-ös telefonszámon, vagy írjon levelet az info@szabitrans.hu e-mail címre! Legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk, aki ránk bízza a gépi földmunkát!