Túl klóros a víz vagy éppen túl zöld? Kellemetlen az illata vagy nem elég tiszta? Nem biztos, hogy teljes a medence technika!

A medencében lévő állóvíz algásodik, ez természetes, de ilyen sok vizet rendszeresen leengedni és tisztával pótolni nem költséghatékony és kifejezetten pazarló lenne. A megfelelő vegyszerek segítenek, de innovatív és korszerű medence technika nélkül nem elég hatékony a módszer.

A teljesség igénye nélkül, felsorolunk néhány alapvető medence technikai kelléket, melyekkel elkerülhetőek a fenti problémák!

Vízforgató szivattyúk

A víz „öntisztulását” a medencében a vízforgató berendezéseknek, szivattyúknak köszönhetjük.

Medence szűrők

A szűrőhomokos típusok a legnépszerűbbek, melyekben a homok felfogja az átáramló vízben lévő szennyeződéseket és a vízforgatók segítségével a megtisztított vizet visszaáramoltatja a medencébe.

Szkimmerek

Nagyobb szennyeződések a vízfelszínen? A szkimmer nem hagyja a szűrőre, már a felszínen felfogja és begyűjti azokat.

Sósvizes fertőtlenítő berendezések

Környezetbarát, vegyszermentes módszer, közönséges konyhasó alkalmazásával működik.

A praktikus és a tisztán tartáshoz használt eszközökön kívül az olyan élményelemek is a medence technikához tartoznak, mint a vízalatti világítás, medence fűtés, masszázs rendszerek vagy vízalatti porszívók.

Szeretné sokáig megőrizni a medence vizének tisztaságát vagy nyakzuhannyal lazítana a stresszes munkanapok után? Szivattyúkat, szűrőket, csőszerelési anyagokat, vegyszeradagoló berendezéseket rendelne? Páramentesítőkre, ellenáramoltató berendezésekre, uszodai szabályozó egységekre van szüksége, így a szezon kezdetén? Nem tud dönteni, hogy milyen technikával szerelje fel kültéri vagy beltéri medencéjét?

www.kerexobuda.hun megtalálja a szükséges medence technikai eszközöket, akár higiéniai okokból, akár kikapcsolódás céljából keresgél!

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, várjuk jelentkezését a +36-1/436-01-20-as telefonszámon, vagy levelét az obuda@kerex.hu e-mail címen, ha uszodatechnikai, medence technikával kapcsolatos kérdései lennének!