Meghibásodott a mosógépe, ám nem szeretne azonnal újat vásárolni? Ha szeretné elkerülni a felesleges kiadásokat, a javításhoz mindenképpen megbízható szerelőt válasszon! Sürgősen megbízható, precíz és a szervizelésben jártas mosógép szerelőre lenne szüksége? A Dunamenti Gyorsszervíz szolgáltatásában Ön sem csalódhat! Hívja bizalommal a cég szerelőit, akik segítenek a hiba feltárásában, illetve természetesen az orvosolásában!

A gyakori használat miatt sajnos előfordul, hogy a mosógép egyes alkatrészei idő előtt tönkre mennek, elöregednek. Fontos ugyanakkor kiemelni, hogy a legtöbb esetben szerencsére nem nagy problémáról szó. Inkább gyakoribbak a típushibák, melyek függhetnek a márkától, szériától, illetve a használat gyakoriságától is. Mosógép szerelőinkre ugyanakkor nyugodt szívvel rábízhatja meghibásodott készülékét!

Miért válassza bizalommal mosógép szerelőnket? Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk a különböző háztartási gépek – így a mosógépek – javítása terén is. Pontosan tudjuk, hogy a mosógép meghibásodása mindig a legrosszabb pillanatban jön, éppen ezért rugalmasan és a gyorsan állunk megbízóink rendelkezésére: szabad kapacitásunk függvényében a javítást igyekszünk még a hibabejelentés napján elvégezni! Nem mellékes szempont az sem, hogy mosógép szerelőink az általunk beépített új gyári alkatrészekre, és az elvégzett munkára 6-12 hónap garanciát vállalnak! Kíváncsi, milyen árakkal dolgoznak mosógép szerelőink? Árlistánkat már a weboldalra kattintva is megtekintheti.

Ha tehát nem szeretne hosszú napokat lehúzni mosógép nélkül, és megbízható mosógép szerelő kezeire, illetve szakértelmére bízná a készüléket, keressen minket bizalommal! Weboldalunkra kattintva, a www.dunamentigyorsszerviz.hu-n bővebben olvashat szolgáltatásainkról, munkásságunkról, kollégáinkkal pedig közvetlenül is kapcsolatba léphet! Keresse minket bizalommal a +36-30/861-45-57-es telefonszámon, vagy írjon levelet az info@dunamentigyorsszerviz.hu e-mail címre! Várjuk mielőbbi megkeresését!