A tökéletesen tiszta medencevízért sokat tehetünk megfelelő medence vegyszerek rendszeres és szakszerű használatával. Egyrészt roppant fontos a fertőtlenítés: klórral vagy aktívoxigénnel, de a vizet mentesíteni kell a kórokozóktól.

Másrészt gondoskodni kell az algátlanításról: az algásodást könnyebb megelőzni, mint utólag kitakarítani. Harmadrészt pedig fontos a pH beállítása, vagyis pH csökkentővel vagy növelővel könnyen beállíthatja medencéje kémhatását.

Ön is a megfelelő medence vegyszerek után kutat? Forduljon bizalommal a Kerex – Óbuda Uszodatechnikai Kft.-hez, majd fedezze fel a cég által kínált széles medence tisztitó vegyszerek kínálatát!

Legyen szó különböző

– fertőtlenítőszerekről,

– pH szabályozó szerekről,

– algaölőkről

– vagy éppen egyéb szerekről, mérőkről, teszterekről, választékunkban nem csalódhat!

Ismerje meg közelebből az általunk kínált könnyen használható vegyszereket, klórmentes készítményeket, melyek valóban gondoskodnak a csillogóan tiszta vízről! Ha Ön is szeretne gondoskodni a medence vízének minőségéről, illetve még a medence élettartalmát is meghosszabbítaná, válassza ki kínálatunkból a megfelelő medence vegyszereket! Használjon olyan minőségi medence vegyszereket, melyek segítségével megelőzheti a medencefalak-, illetve a medencevíz algaképződését. Olyan szereket kínálunk, melyek hozzájárulnak a megfelelő klórszint fenntartásához, illetve a medencevíz pH-értékének beállításához. Mondjon igent Ön is a profi vízkezelésre, hogy növelhesse uszodája, medencéje állandó élvezeti értékét!

Kíváncsi az általunk kínált medence vegyszerekre? Többet megtudna a termékeinkről? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.kerexobuda.hu-n minden fontos további információt megtalálhat! Amennyiben kérdései támadnak a kiválasztott medence vegyszerekkel vagy éppen a rendelés menetével kapcsolatban, kérjük, keresse bátran kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk +36-1/436-01-20-as telefonszámon, vagy írhat levelet az obuda@kerex.hu e-mail címre! Várjuk jelentkezését / rendelését!