Ugye Ön is tudja?! Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidáló anyag. Ezen tulajdonságának köszönhetően, ha fertőtlenítésről van szó, még a közismert klórnál is hatásosabb!

Mi ellen nyújt hatékony védelmet az ózongenerátor? A vírusok és baktériumok, a penész és a gomba, az ágyi poloska és a kellemetlen szagok ellen egyaránt. Az ózongenerátor kiváló szolgálatot nyújt az autóban, otthonunkban, az irodában, a raktárban, az egészségügyi intézményben, sport- vagy oktatási létesítményben, szálláshelyen, étteremben, váróteremben, szépségszalonban, bankban (stb.). Tehát minden olyan helyen érdemes alkalmazni, ahol sok ember tartózkodik egyidejűleg, vagy olyan forgalmas helyeken is, ahol többen megfordulnak rendszeresen.

Ön is ózongenerátor kölcsönzésen töri a fejét, és olyan megbízható céget keres, amelynek szolgáltatásai között ez is megtalálható? Ne keresgéljen tovább, inkább forduljon bizalommal a GLOKAR Kft.-hez, ha ózongenerátor bérlésről van szó!

Ózongenerátor kölcsönzés kedvező feltételekkel? Válasszon bizalommal minket, hiszen nálunk a készülék (melynek teljesítménye: 7,5 g/óra) napidíja 3500 forint, a letéti díj pedig 50 000 forint.

Miért érdemes ózongenerátor mellett döntene? A berendezés a bekapcsolást követően azonnal teszi a dolgát: fertőtleníti és szagtalanítja az adott helyiséget, az utasteret, miközben a légtisztításról is gondoskodik.

Használja Ön is bátran az ózongenerátort, amely tehát gondoskodik a roppant hatékony, higiénikus fertőtlenítésről! Szabaduljon meg egyszerűen és gyorsan a baktériumoktól, vírusoktól, kórokozóktól, illetve a szagoktól! Az ózongenerátor kölcsönzéssel nem csak egészségét óvhatja meg, de eleget tesz a higiéniai normáknak is!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna az ózongenerátor bérlés feltételeiről, illetve a további részletekről? Kérjük, látogasson el a weboldalunkra, hiszen a www.utanfuto.glokar.net-en közelebbről is megismerheti szolgáltatásainkat! Felmerülő kérdéseivel kereshet minket bizalommal! Hívhat minket a +36-1/403-32-13-as vagy a +36-30/211-99-76 telefonszámok egyikén, illetve írásban a galambos.gyozo@gmail.com e-mail címen várjuk megkeresését! Kérje ajánlatunkat még ma az ózongenerátor kölcsönzéshez!