Szabadidejében Ön is szereti hosszú kilométereken keresztül szelni az utakat két keréken? A motorozás a hobbija, ezért is roppant fontosnak tartja, hogy megbízható, jól szervizelt járművel közlekedjen? Éppen ezért, ha motor javításra vagy szervizre van szüksége, forduljon bizalommal a Szaki-Partner Kft.-hez!

A teljesség igénye nélkül, mikor fordulhat hozzánk, ha motor javításról van szó? Számíthat ránk, ha

– hengerfej munkákról,

– elektromos javításról,

– hengerfúrásról,

– motorjavításról, motorfelújításról,

– fényezésről – professzionális műhelyben,

– lengéscsillapító felújításról,

– káresemények utáni bevizsgálásról, helyreállításról

– vagy éppen idom javításról, műanyag hegesztésről van szó.

Ha tehát Ön is hibát észlelt motorján, úgy tapasztalja, hogy a kétkerekűjén valamin nem úgy működik már, mint korábban, vagy kisebb-nagyobb motoros túrákra készül a jövőben, és szeretne minden körülmények között biztonságosan közlekedni, mindenképpen érdemes felkeresnie szervizünket, és szakembereinkre bíznia a professzionális, szakszerű motor javítást! Miért döntsön Ön is jó szívvel szervizünk mellett, ha motor javításról van szó?

Húsz év roppant komoly szakmai tapasztalat szól mellettünk! Az általunk elvégzett munkára „örök garanciát” biztosítunk. Mit jelent mindez a gyakorlatban? Ha például öt vagy tíz év múlva derül ki, hogy valami azért romlott el, mert szakszerűtlenül dolgoztunk, akkor azt garanciában javítom. Velünk, illetve a végeredményben tehát garantáltan nem fog csalódni, ha motor javításról van szó!

Szeretne többet megtudni a további szolgáltatásainkról is? Ajánlatot kérne a motor javításhoz? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.motorszervíz.hu-n még többet megtudhat munkásságunkról, illetve szolgáltatásainkról! Kérdéseivel, kéréseivel keresse bizalommal kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk a +36-30-972-03-20-as telefonszámon vagy a fancsi.motor@gmail.com e-mail címen! Várjuk mielőbbi megkeresését! Tudja: ha motor javítás, akkor Szaki-Partner Kft.!