Minden szakember, aki a mezőgazdaságban tevékenykedik, illetve állattartással foglalkozik, tisztában van vele, hogy a trágyázás nélkülözhetetlen, hiszen az anyag értékes tápanyagokat tartalmaz, ami fontos szerepet játszik a növények fejlődésében. A korszerű trágyatechnikában rengeteg lehetőség rejlik, melynek köszönhetően az állattartó telep működése hatékonyabbá és kényelmesebbé tehető, így a trágya kezelése is egyszerűbbé válik. Ehhez azonban érdemes mindig figyelemmel kísérni, hogy milyen megoldásokat célszerű alkalmazni, és ajánlott szakembereket is bevonni, hogy a lehető legjobb döntéseket hozza meg minden tulajdonos.

trágyabontó oltóanyagok használata számos előnnyel jár az állattartó telepeken dolgozó szakemberek számára. Ezek a készítmények lebontják a trágya szerves anyagait, így segítenek a homogenizálásban, ami jelentősen megkönnyíti a kezelést. A trágyabontó oltóanyagok használatával létrejövő hígabb anyag ugyanis kevésbé terheli a szivattyúrendszert, így az megbízhatóbban működtethető. Emellett csökken az ammóniaszint és a szagterhelés, továbbá a legyek száma is, összességében tehát sokkal higiénikusabb körülmények teremthetőek, ami nem csak az állattartó telepen dolgozó szakembereknek kedvez, de magukra az állatokra is jó hatással van.

Szeretné tudni, milyen trágyabontó oltóanyagokat célszerű használnia, hogy javítsa az üzemeltetési körülményeket? Esetleg más lehetőség is érdekli a trágyatechnika korszerűsítésével kapcsolatban? A Promanure Kft. szakértői rendelkezésére állnak, hogy megbízható, gazdaságosan alkalmazható rendszerek és technológiák tegyék hatékonyabbá munkáját, illetve kényelmesebbé környezetét.

Ha szeretne bővebben tájékozódni arról, hogyan tudunk Önnek segíteni, látogasson el www.promanure.hu weboldalunkra, ahol nem csak tevékenységünk részleteit ismerheti meg, hanem referenciáinkat is megtekintheti! Ha szolgáltatásunkat meggyőzőnek találja, esetleg kérdése lenne a trágyatechnika témakörében, keressen minket bátran a +36-20-934-4615-ös telefonszámon vagy az i.bukkosi@gmail.com e-mail címen!