A kerti öntözőrendszer kiépítésén vagy éppenséggel annak javításán gondolkozik, éppen ezért olyan megbízható céget keres, amelynek termékei között a kerti öntözőrendszer elemei is megtalálhatók? Ne keresgéljen tovább, inkább forduljon bizalommal az Idomok Kft.-hez, hiszen náluk a kerti öntözés eszközeit széles választékban találhatja: a kerti kifolyóktól-tömlőktől kezdve a különböző csatlakozókon át valóban mindent megvásárolhat pár kattintással.

Mit kell tudni az általunk kínált kerti kifolyókról-tömlőkről? Termékeink között különböző típusú, illetve méretű locsolótömlőket találhat más-más színvilágban. Választhatja akár a csavarodásmentes tömlőnket is, mellyel számos bosszúságtól kímélheti meg magát öntözés közben.

Ami pedig a kifolyókat illeti: széles választékunkban garantáltan nem csalódhat! Dönthet úgy, hogy a tömlővéges golyós karos, a légbeszívós tömlővéges mofém, a tömlővéges golyós T kar, a műanyag UTW vagy éppen a tömlővéges réz kifolyószelepet választja!

Ami pedig a további kerti öntözés eszközeit illeti: választékunkban a kifolyókon és a tömlőkön túl különböző elzárókat, csatlakozókat, öntözőfejeket, csapszekrényeket vagy éppen vízóra fedlapokat is találhat. Döntsön nyugodt szívvel Ön is az általunk kínált termékek mellett, hiszen az általunk forgalmazott kiegészítők 70 százaléka önálló, nyugat-európai importból származik. Válasszon minket, hiszen kizárólag jó minőségű termékeket hozunk forgalomba, közepes vagy annál alacsonyabb áron.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna az általunk kínált kerti öntözés eszközeiről? Ajánlatot kérne? Rendelni szeretne? Ne késlekedjen! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.idomok.hu-n közelebbről megismerheti a teljes termék-kínálatunkat, illetve a kiegészítőink specifikumairól is bővebben olvashat. Amennyiben kérdései támadnak a kiválasztott a kerti kifolyók-tömlőkkel kapcsolatban, kérjük, keresse bátran kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk írásban, az idomok@idomok.hu email címen vagy telefonon, a +36-1-292-00-81 telefonszámon is! Szerezze be Ön is tőlünk a kerti öntözés eszközeit!