A gázhasználat kényelmes, kielégítő, sokoldalú, de veszélyes is, olyan terület, melyben a szakértelem és a tapasztalat valóban életbevágó! Minőségi és megbízható gázszerelési szolgáltatásokért nem is kell tovább keresgélnie: Dinnyés Zsolt vagyok, a Dézsé Csőszer Kft. ügyvezető igazgatója és okleveles gázszerelő mester! Ha társasházak, panelházak vagy magánlakások gázvezeték, gázkészülék cseréjére, tervezésre, karbantartásra vagy javításra van szüksége, vegye igénybe profi szolgáltatásainkat gázszereléshez Budapesten, melyek leggyakrabban:

– gázkészülékek, gázüzemű fűtőberendezések javítása, karbantartása, cseréje,

– gázkonvektorok, gázbojlerek javítása, cseréje,

– cirkók üzembe helyezése, cseréje,

– gáztűzhelyek bekötése,

– gázszivárgás keresés, hibaelhárítás,

– gázrendszer tervezés és kivitelezés,

– gázkémény tervezés, kiépítés,

– műszaki felülvizsgálat.

Anyagbeszerzéssel, garanciával dolgozunk minden megbízás esetén, folyamatos kapcsolatban vagyunk a FŐGÁZ Zrt. szakértőivel, gyorsan, akár egy héten belül és kedvező áron készítünk árajánlatot szinte bármilyen típusú gázszerelésre Budapesten!

Többször pórul járt nem megbízható, hozzá nem értő, indokolatlanul drágán dolgozó ‘szakemberekkel’? Referenciáink bizonyítják, hogy velünk nem lesznek ilyen problémái, az elvállalt megbízást a lehető legjobb feltételekkel teljesítjük Önnél is! Van már megbízható szakembere gázszerelésre Budapesten? Kérje gyors árajánlatunkat és szakértő, tapasztalt munkatársaink megbízható munkáját!

Ha földi gázvezeték ellenőrzés, fogyasztói gázvezeték szerelés, gázfogyasztó berendezés csere, társasházi gázszerelés, gázmérő áthelyezés, műszaki felülvizsgálat a gond, állunk rendelkezésére teljes körű gázszerelés Budapesten szolgáltatásunk keretein belül!

Gázszereléshez Budapesten kattintson cégünk, a Dézsé Csőszer Kft. weboldalára, melyet a www.gaz-a-z.hu címen talál meg, vagy telefonáljon a 0670-6-123-123-as  és a 0630-2-138-00-os telefonszámokon keresztül, e-mail címünk pedig a következő: dezsecsoszer@gmail.com.