Cégvezetőként Önnek is fontos, hogy a különféle folyamatok a lehető legkevésbé terheljék a környezetet? Ha cége veszélyes hulladékot eredményező tevékenységet folytat vagy azzal kapcsolatos munkát végez, fordítson kiemelt figyelmet a hulladékgazdálkodásra, és fontolja meg, milyen szolgáltatót bíz meg a veszélyes hulladék szállítással!

A hulladékkezelés módjára fordított figyelem egyre nagyobb jelentőséggel bír napjainkban, ezért lakossági szinten is fontos tudatosságra törekedni. Az igazán nagy problémát természetesen nem a hétköznapi élet során keletkező szemét, hanem a különböző cégek veszélyes hulladék termelése jelenti.

Veszélyes hulladék szállítás kizárólag hivatalos engedéllyel végezhető, ezért célszerű körültekintőnek lenni, hogy milyen szolgáltatót bíz meg a feladattal. Ám nem csupán annak van jelentősége, hogy a veszélyes hulladék szállítással megbízott szakemberek milyen feltételekkel vállalják a feladatot, és milyen engedélyeket tudnak felmutatni, hiszen ez csak a folyamat első lépése. Olyan szolgáltatóval tanácsos szerződést kötni, melynek partnerei is mind rendelkeznek jogszabályban meghatározott engedélyekkel a tároláshoz, valamint az ártalmatlanításhoz, hiszen ez garantálja, hogy az Ön cégénél termelődött veszélyes hulladék szállítást követően is helyesen lesz kezelve.

Mindannyiunk érdeke, hogy valamennyi cégvezető okosan válasszon szolgáltatót a veszélyes hulladék szállításhoz! Ha Ön is tudatosságra törekszik, ismerje meg a TRIÁSZ-95 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. tevékenységét! Számunkra környezetünk védelme és ügyfeleink elégedettsége egyaránt fontos, ezért munkánkat szakszerűen és megbízhatóan végezzük.

Amennyiben szeretne többet megtudni a veszélyes hulladék szállítással kapcsolatban, esetleg kíváncsi egyéb szolgáltatásainkra is, látogasson el www.triasz-95kft.hu weboldalunkra! Tevékenységünket érintő kérdéseit tegye fel bátran szakértő munkatársainknak! Várjuk hívását a +36-42-403-049-es telefonszámon, de ha szívesebben ír üzenetet, ezt is megteheti weboldalunk kapcsolati menüpontján keresztül!