Ha a hűtőszekrény felmondja a szolgálatot, az vélhetően a legrosszabb időzítés mellett történik. Különösen, fokozottan igaz ez a nyári hónapokban, hiszen a hűtőszekrényben tárolt ételek meleg időben még rövidebb időn belül megromolhatnak, ha a készülékünk nem működik rendeltetésszerűen.

Ha Ön is hasonló helyzetbe került, elromlott a berendezése, és sürgősen hűtő szerelőt keres, forduljon bizalommal a Dunamenti Gyorsszervíz profi, megbízható, tapasztalt csapatához! Ha berendezése meghibásodott, bármilyen problémával fordulhat hűtő szerelőnkhöz! Azt tapasztalja, hogy hűtőgépe nem hűt megfelelően vagy esetleg túlfagyaszt? Már egy ideje igencsak jegesedik a hűtő belső tere? Egyszerűen azt észleli, hogy a hűtőben szinte megfagynak az élelmiszerek? Napok óta zörög, zakatol, hangosan kattog a készülék? Bármelyikről is legyen szó, hívja mielőbb hűtő szerelőnket és segítünk!

Miért döntsön Ön is mellettünk? Hűtő szerelőnk komoly szakmai tapasztalattal áll az ügyfelek rendelkezésére. Minden igényt figyelembe véve minőségi, gyors és megbízható szolgáltatást nyújtunk. Fontos kiemelni, hogy szinte bármely típusú hűtőgép márka szerelését nyugodt szívvel ránk bízhatja. Hívja bátran hűtő szerelőnket, hiszen a javítást – a lehetőségekhez mérten – igyekszünk még a hibabejelentés napján elvégezni! Nem mellékes szempont az sem, hogy az általunk beépített új gyári alkatrészekre, illetve az elvégzett munkára hat-tizenkét hónap garanciát vállalunk!

Többet szeretne tudni szolgáltatásainkról, illetve a tarifánkról, valamint a kiszállási körzetünkről? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.dunamentigyorsszerviz.hu-n bővebb információkkal várjuk leendő ügyfeleinket, illetve munkásságunkat közelebbről is megismerheti. Amennyiben kérdései, kérései támadnak hívja bátran hűtő szerelőnket! Kapcsolatba léphet velünk a +36-30/861-45-57-es telefonszámon, vagy kérjük, írjon levelet az info@dunamentigyorsszerviz.hu e-mail címre! Ne habozzon segítségét kérni, ha elromlott a hűtőszekrény, hívjon minket most!