Hazai gyártású, minőségi festővásznat szeretne? Gyorsan hozzájuthat online is! A ship-art vászon az egyediségről és a sokszínűségről szól, így ha eddig a megfelelő méretet vagy típust kereste, kattintson ránk, a következő termékekkel várjuk!

1. Feszített vásznak különböző alapanyagokból bármilyen egyedi méretben, tetszés szerinti ékrámával.

2. Hagyományos feszített vásznak 2 cm-es ékrámára, kevert vásznaknál megadott paraméterek szerint, len, juta és szintetikus anyagokból is.

3. 3D feszített vásznak mérettől függően kétféle keretre feszítve, 1. osztályú anyagból, kevert, prémium kevert, finom szintetikus, finom len, juta és prémium len alapanyaggal.

4. Nagy méretű vásznak feszítése Budapesten és környékén, ékráma készítéssel bármilyen méretben!

Elégedett megrendelőink kedves visszajelzéseinél nem is kell több bizonyíték:

„Az Önöktől rendelt vásznak mind kitűnő minőségűek, rendkívül igényesen elkészített munkák, nagyon szeretek velük dolgozni, összehasonlíthatatlan más vásznakkal.”

„Pénteken megkaptam a festővásznat, minden tökéletes. Meg vagyok elégedve. Máskor is maguktól rendelek,és másoknak is ajánlom Önöket..”

Az egyedi festővászon rendelés sosem volt ilyen egyszerű! Művészként nem szívesen tölti az időt alapanyag beszerzéssel? Szereti, ha mindent egy helyen elintézhet? A Ship-Art Festővászon Manufaktúra weboldalán, a a www.vaszon.shoprenter.hun az egyedi festővászon rendelést is elintézheti! Ha a művészellátókban rendszeresen nehézségei adódtak a megfelelő minőségű és típusú egyedi festővásznak beszerzésében, boltunkat Önnek találták ki!

Vásárolja meg speciális, egyedi termékeinket igényei szerint biztonságosan online, legyen az egyedi festővászon vagy ékráma. Célunk, hogy könnyedén beszerezhessen minden művészkelléket, amire szüksége lehet! További kérdései lennének az egyedi festővászon rendeléssel kapcsolatban? Vagy egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődne? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@festovasznak.hu email címen vagy hívjon a +36/30-522-10-07-es telefonszámon.