Egy kisállat rengeteg örömet tud okozni, és ha gyermek is van a családban, különösen sok mókás helyzet adódhat, hiszen a kicsik remekül eljátszanak a nyuszival, kutyával vagy éppen macskával. Azt azonban már nem olyan egyszerű elmagyarázni a kicsinek, ha az állat beteg lesz vagy komoly baleset éri. Ilyenkor általában gondban vannak a szülők, ám ha az állat elpusztul, és a gyermek már elég érett, hogy megértse a halál fogalmát, szembe kell néznie vele. A kisállat hamvasztás kifejezetten kíméletes módja a búcsúnak, ami a kicsi számára is könnyebbé teszi feldolgozni a történteket. Hogyan?

A temetés a felnőttek számára is nagy lelki teher, hiszen szembesülni kell azzal, hogy a szeretett állat nincs többé, és gondoskodni kell annak élettelen testéről is. Ez a látvány azonban a gyermekek számára még megterhelőbb, amit azonban mellőzni lehet, ha a család a kisállat hamvasztás mellett dönt. Az állat hamvasztásnak köszönhetően nem kell végignézni, ahogyan a test a földbe kerül, és az ezzel járó fizikai teher sem teszi nehezebbé az egyébként is szívszorító eseményt. A kisállat hamvasztás lehetővé teszi, hogy a bejelentést követően Önnek és családjának semmilyen gyakorlati teendője ne legyen, ami jelentősen megkönnyíti a gyász időszakát. Szintén segítséget nyújt a családnak, ha olyan szakemberek végzik el a szükséges teendőket, akik tiszteletteljesen és diszkréten végzik munkájukat.

Elérkezett az idő, és megbízható céget keres az állat hamvasztásra Pécsen vagy környékén? Mi tudjuk a megoldást! A Pécsi kisállat hamvasztó csapatára számíthat, ha elveszítette kedvencét, és az állathoz méltó, de a család számára is kíméletes megoldást keres a búcsúra. Látogasson el www.kisallathamvaszto.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat szolgáltatásunk menetéről és árainkról is tájékozódhat! Amennyiben szeretné feltenni kérdéseit, forduljon bizalommal kollégáinkhoz! A +36-30-330-4782-es telefonszámunkon éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, de kevésbé sürgős esetekben üzenetet is írhat weboldalunkon keresztül!