A tűz látványának megvan a maga romantikája, ami miatt igen nagy népszerűségnek örvendenek a kandallók, ám sokan tartanak is használatuktól. Milyen megoldás van arra, hogy ne kelljen lemondani az egyedülálló látványról, de balesetek miatt se kelljen aggódni? A füstmentes kandalló!

füstmentes kandalló egészen más elven működik, mint hagyományos társai, használatához nincs szükség fára, azt ugyanis a bioetanol váltja fel. Ahogyan a neve is sejteti, ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy nem kell számolni füsttel, ennek a berendezési elemnek tehát semmilyen veszéllyel nem jár a használata. A füsttel együtt járó korom sem okozhat problémát a lakásban a beltéri füstmentes kandalló használata esetén, így a falakat is meg lehet kímélni, és a hagyományos kandallók használatával szemben ez a típus a környezetet sem terheli, hiszen káros anyag sem termelődik.

füstmentes kandallók mellett szól továbbá, hogy mivel nem kell elvezetni az égés során keletkező anyagokat, így kéményre sincs szükség. Ez több előnnyel is jár, hiszen nem kell hosszadalmas és költséges telepítéssel számolni, emellett olyan helyeken is megoldható a kandallók használata, ahol nincs lehetőség kémény kiépítésére.

A széles kínálatban elérhetőek szabadon álló, beépített és falra szerelhető verziók is, így minden érdeklődő kiválaszthatja a számára legpraktikusabb típust. A beltéri füstmentes kandallók gyakorlatilag belsőépítészeti elemeknek számítanak, ennek megfelelően pedig nem csak a telepítés tekintetében, hanem a méretet és stílust illetően is rengeteg lehetőség van, hogy mindenki megtalálja az otthonába passzoló változatot.

Szeretne többet megtudni a beltéri füstmentes kandallókról? Szívesen megismerkedne a kínálattal? Látogasson el a www.biokandallok-shop.hu weboldalra, ahol bátran böngészhet a BIO FLAME s.r.o. webáruházában! Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk megtalálni az ideális megoldást otthonába! Várjuk megkeresését a +36-30-785-7070-es telefonszámon és az info@biokandallok-shop.hu e-mail címen!