Az otthon kialakítása során a kényelem mindig prioritást élvez, ám számos egyéb tényező sem maradhat elhanyagolva, így természetes, hogy a lakók praktikus és stílusos megoldásokra is vágynak egyben. Új berendezési elemek kiválasztása során érdemes szem előtt tartani, hogy azok eleget tegyenek minden igénynek, sokszor tehát igazán sokoldalú megoldásokra van szükség. Éppen ilyen opció a redőny, ami a teraszajtóról sem hiányozhat. Miért?

redőnyök legnagyobb előnye, hogy több funkció egyesül egyetlen eszközben. Ezek az árnyékolók teljes sötétséget tudnak biztosítani, miközben a hőszigetelés tekintetében is remek szolgálatot tesznek. Mindez azonban nem tud érvényesülni, ha csak az ablakokra kerül redőny, és a teraszajtó kimarad. A teraszajtó hatalmas felület, így az ablakokon lévő árnyékolók önmagukban nem tudnak elég hatékonyak lenni sem a sötétítés, sem pedig a hőszigetelés tekintetében.

redőnyök könnyen kezelhetőek, de a maximális komfort érdekében akár távirányítással is mozgathatóak, így nem jelenthet problémát a teraszra való kijutás, miközben a lakás védve maradhat az erős napsütéssel szemben. Amellett, hogy az ajtók elé szerelt redőnyök kényelmesen és praktikusan használhatóak, a stílusos megjelenésről sem kell lemondani, hiszen számos különféle változatban érhetőek el az árnyékolók. Természetesen akkor lesz tökéletes az összhatás, ha valamennyi nyílászáróra egyforma redőny kerül, ezért célszerű egyszerre megrendelni őket.

Éppen ilyen árnyékolókat keres otthonába? Ismerje meg közelebbről, milyen előnyökkel jár a redőnyök használata, és ne feledje, hogy akkor jár a legjobban, ha a teraszajtó sem marad ki! A Varga-Red Kft. szakértő csapatára számíthat, ha ötletei már csak a megvalósításra várnak! Nézzen körül www.redonyok.hu weboldalunkon, ahol mindent megtudhat termékeinkről és szolgáltatásainkról, amennyiben pedig kérdése van, keressen minket bátran! Lépjen velünk kapcsolatba a +36-1-282-4871-es telefonszámon vagy az info@redonyok.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére!