Manapság bármilyen berendezés vásárlására kerül sor, hosszasan kell mérlegelni a legfontosabb szempontokat, hiszen a kínálat óriási. Ez természetesen nem csak abban az esetben van így, ha az otthonokba van szükség új készülékre, hanem akkor is, ha a vállalkozás eszközparkját kell kialakítani, korszerűsíteni vagy éppen bővíteni. Az ipari mosógépek kiválasztása során az egyik kiemelkedően fontos tényező, hogy olyan cégre essen a választás, ami teljes körű megoldást kínál. A DORMOS Kft. tevékenysége mosodaipari gépek forgalmazását és szakszervizét is magába foglalja! Miért kedvező ez Önnek?

Cégünk több, mint tíz éves múlttal rendelkezik a mosodaipari gépek forgalmazása és szakszervize terén, melynek köszönhetően nagy rutinnal rendelkezünk szakterületünkön. Bátran fordulhat hozzánk, ha bizonytalan, hogy melyik készülék lenne a felhasználási területnek leginkább megfelelő, segítünk megtalálni az ideális ipari mosógépet az Ön igényei szerint. Széles kínálatunkban csupa megbízható berendezés kapott helyet, melyek között új és használt ipari mosógépek is elérhetőek, így nálunk az anyagi keret szűkössége sem jelenti, hogy ki kell egyeznie a silány minőséggel. A mosodaipari gépek forgalmazása és szakszervize szorosan összekapcsolódik, hiszen úgy véljük, hogy az értékesítéssel nem ér véget a feladatunk, akkor is szeretnénk segítséget nyújtani, ha a későbbiekben problémába ütközne. Ennek megfelelően a rendszeres karbantartást és szükség esetén a javítást is vállaljuk. A mosodaipari gépek forgalmazása és szakszervize nálunk az ország egész területét lefedi, sőt, a határ menti teleüléseken is számíthatnak ránk érdeklődőink.

Ipari mosógépre van szüksége, és prioritást élvez a teljes körű megoldás? Ismerkedjen meg termékkínálatunkkal és szolgáltatásunk részleteivel a www.dormos.com weboldalon! Amennyiben kérdése lenne a mosodaipari gépek forgalmazása és szakszervize terén, szakértőink rendelkezésére állnak a +36-30-931-1449-es és a +36-30-851-2228-as telefonszámon, valamint a dormoskft@gmail.com e-mail címen!