A különféle ipari területeken a magas minőség, valamint a megbízhatóság prioritást élvez a legapróbb dolgokban is. Annak érdekében, hogy a komplett rendszerek hosszútávon eleget tegyenek a követelményeknek, nem elhanyagolható a kábelvédelem sem. Ez kiemelten fontos abban az esetben, ha speciális felhasználási területről, rendhagyó körülményekről van szó, illetve szigorú előírásoknak kell megfelelni. Mit érdemes tudni erről?

Megfelelő kábelvédelem nélkül a kábelek nem tudnak eleget tenni olyan alapvető követelményeknek, mint a kopásállóság, feszítőszilárdság, formatartás vagy ütésállóság, melyek mind a megbízható működést szolgálják. Védeni kell a kábeleket ezen felül olyan tényezőkkel szemben, mint az extrém magas hőmérsékleti terhelés, a lángok, a nedvesség vagy éppen a szennyeződések. A változatos követelményeknek való megfelelőség érdekében a kábelvédelemre szolgáló eszközök palettája rendkívül széles. Léteznek tömlők, csövek és szalagok, melyek alapanyaga és felépítése határozza meg, hogy milyen tényezőkkel szemben képesek védelmet nyújtani, vagyis milyen felhasználási területen ajánlott az alkalmazásuk. Nem elhanyagolható tényező a kábelvédelem terén a költségtakarékosság, de a kiváló minőség minden esetben előnyt élvez.

Szeretné tudni, hogy pontosan milyen lehetőségek közül válogathat, ha kábelvédelemre szolgáló eszközökre van szüksége? A WESTEX Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. szakértő csapatára számíthat! Kínálatunkban olyan termékek kaptak helyet, mint a tömlő, a tépőzáras tömlő, illetve mandzsetta, a gégecső, a hővédő szigetelő szalag és az öntapadó véglezáró szalag, természetesen többféle kivitelben, hogy minden igényre tudjunk megoldást kínálni.

Ha szeretne tájékozódni a részletekről, látogasson el www.westex.hu weboldalunkra, ahol minden, kábelvédelem kategóriában elérhető termékünk esetében részletes leírás segíti az eligazodást! Amennyiben kérdése lenne, forduljon bátran munkatársainkhoz elérhetőségeink egyikén, hívja a +36-94-510-102-es telefonszámot, vagy írjon üzenetet a westex@t-online.hu e-mail címre!