Az építkezések folyamata millió apró részletből tevődik össze, és mind fontos szerepet játszik annak érdekében, hogy a végeredmény maximálisan eleget tegyen az igényeknek. A magas minőségi követelmények és a speciális alkalmazási területek okos megoldásokat kívánnak, ezért a szakembereknek körültekintőnek kell lenniük az eszközök és alapanyagok kiválasztása során. A MIGUA termékei a modern kor követelményeinek megfelelően készülnek, ezért ha fugarendszerekre van szükség, érdemes megismerkedni velük. Milyen érvek szólnak mellettük?

A hagyományos fugázási megoldásokkal szemben a MIGUA fugarendszerek képesek kismértékű elmozdulásra, népszerűségük tehát elsősorban rugalmasságukban rejlik. A dilatációs sínrendszerek gondoskodnak a klasszikus hidegburkolatok és a szerkezeti elemek tökéletes illeszkedéséről, ami megbízható megoldást kínál a szakembereknek. A fugarendszerek nagy teherbírása már önmagában meggyőző érv a MIGUA termékei mellett, de fontos kiemelni azok sokféleségét is, hiszen a legkülönfélébb területekre vannak megoldásaik. A termékcsalád több, mint 300 tagja az univerzális beltéri használatra szánt dilatációs fugaprofilok mellett olyan választási lehetőségeket kínál a szakembereknek, mint a masszív fém fugaszerkezetek közlekedési terhekre, a víztömör fugaszerkezetek, a hullám-, tömítő és rugalmas fugaszalagok, valamint a földrengésbiztos fugaszerkezetek. A MIGUA termékeket kiemelkedő minőség és tartósság jellemzi, melyet az Európa szerte több, mint 10 millió méter beépített és tökéletesen funkcionáló fugarendszer is bizonyít.

Szeretne közelebbről is megismerkedni ezekkel a korszerű fugarendszerekkel? Esetleg egyedi megoldásra lenne szüksége a kivitelezéshez? A BMI Balázs Mérnökiroda Kft. szakértő csapata mindenben rendelkezésére áll! Látogasson el www.bmi.co.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megismerhet a MIGUA fugarendszerekkel kapcsolatban! Amennyiben termékeinket és szolgáltatásainkat érintő kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba a +36-23-919-164-es telefonszámon vagy az office@bmi.co.hu e-mail címen!