Az autófóliázás, illetve az autóüveg-fóliázás az autók személyre szabásának két, egymáshoz hasonló, ám alapvetően különböző ága. Mindkettő népszerű, ám az autóüveg-fóliázás jóval gyakoribb, hiszen gyakorlati haszna is van, míg az autófóliázás – egy-két kivételes esetet leszámítva – csupán esztétikai célokat szolgál.

Az autóüveg-fóliázás lényege a fény- és hővédelem, mivel a felhelyezett fóliák UV-szűréssel ellátottak, azaz nem engedik át a káros UV-sugarakat. Ez az elkövetkezendő hideg időszakban is okozhat gondokat, így mondhatjuk, hogy az autóüveg-fóliázás télen-nyáron hasznos. Emellett fontos tényező, hogy a fóliázott ablak a klímaberendezés használatát is csökkenti, ezzel pedig áttételesen ugyan, de hozzájárul az üzemanyag-takarékossághoz is. Persze az autóüveg-fóliázásnak esztétikai szerepe is van, de ez szinte már mellékes.

Ezzel szemben az autófóliázásra más okokból van szükség, de a legtöbbször csupán esztétikai módosításról van szó. Kivételt képeznek természetesen a taxik, amelyek esetében előírás a sárga szín, és ezt egy gyors és kedvező árú autófóliázással lehet elérni, illetve a haszongépjárművek és a reklámozási céllal befóliázott autók. A módszer egyszerű: a megtisztított karosszériára egy színes, esetleg mintás, műanyagból készült fólia kerül kifeszítésre, ami tökéletesen rásimul az autóra, ezzel új kinézetet adva neki, és védve az eredeti fényezést.

Cégünk, a Kiss Fólia az autófóliázást és az autóüveg-fóliázást az Ön autóján is elvégzi, amennyiben felkeres bennünket Budapesten található műhelyünkben. Bármelyik szolgáltatást is szeretné igénybe venni, biztos lehet a tökéletes végeredményben és a kedvező árban, ha bennünket választ. Tekintse meg referenciáinkat a www.foliazunk.hu címen elérhető weboldalunkon, és olvasson bővebben a témáról!

Amennyiben az autófóliázás, illetve az autóüveg-fóliázás felkeltette az érdeklődését, keressen fel bennünket bizalommal! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkról, illetve árainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-20-456-0842-es, vagy a 06-20-432-3113-as telefonszámunkon!