Ahogyan a háztartásokból nem hiányozhatnak a vasalók, úgy a nagy forgalmat bonyolító intézményekben is szükség van ilyen berendezések használatára. Természetesen a mosodaipari gépek teljesítménye jelentősen fölülmúlja a háztartási gépekét, valamint ezek esetében gyakran speciális funkciók segítik hatékonyabbá tenni a munkafolyamatokat. Ám lényegében a vasalók és a kalanderek ugyanazt a célt szolgálják, mégpedig a higiénikus, gyűrődésektől mentes textíliák biztosítását.

Nem kérdés tehát, hogy a kalanderek használata éppen úgy nélkülözhetetlen szállodákban vagy éppen kórházakban, mint az ipari mosógépek és szárítógépek alkalmazása. A választásnál elsődleges szempont a berendezések kapacitása, amit célszerű összehangolni a többi géppel, ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni az energiahasználatot, üzemeltetési költségeket sem. Amennyiben a helytakarékosság is fontos, a kalander méreteit is célszerű megvizsgálni, továbbá nem elhanyagolható ilyen esetben, hogy elölről vagy hátulról történik a textíliák betöltése és kiadása.

Természetesen, ahogyan más, értékes berendezések esetében, úgy a kalander kiválasztásánál is előnyt élvez a megbízhatóság, ami garantálja a kifogástalan működést, méghozzá hosszú távon. Célszerű olyan márka berendezése mellett dönteni, melyhez a szakszerű karbantartási lehetőség, továbbá az alkatrész utánpótlás is könnyen elérhető, hogyha mégis probléma adódik.

Ismerkedjen meg a Fagor kalanderekkel, melyek között minden igényre találhat ideális típust! Az egyszerűbb vasalókalanderektől a nagy teljesítményű berendezésekig minden megtalálhat a kínálatban, és biztos lehet benne, hogy bármelyik gép mellett dönt, a kiváló minőség garantált. Cégünk, a DORMOS Kft. a Fagor mosodaipari berendezések kizárólagos hazai forgalmazójaként rendelkezésére áll, ha érdeklődik a márka termékei iránt, ezen felül országos szintű szerviz tevékenységgel is támogatjuk megrendelőinket. Látogasson el www.fagormosodaipar.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat tevékenységünkről, kérdéseivel pedig lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-851-2228-as és a +36-30-931-1449-es telefonszámok egyikén vagy a dormoskft@gmail.com e-mail címen!