Az épületfóliázás lényege az ablakok hővédő, illetve belátás-korlátozó fóliával való ellátása. Az eljárásnak számos előnye van, a költsége pedig bizonyos esetekben gyorsan megtérül, ezért mindenképp érdemes megismerkedni vele.

Az épületfóliázás kiváló megoldást nyújt arra az esetre, ha egy épületben nem lehetséges megoldani a légkondicionáló berendezés beépítését, aminek számos oka lehet. Ilyenek például a műemléki védelmet élvező épületek, vagy az új, lakóparki házak, amelyeknél az épület homlokzatára nem engedélyezett egy légkondicionáló berendezés kültéri egységét felszerelni. Az épületfóliázás segítségével egy ilyen épületben távol tarthatóak a nap sugarai, mivel a fólia gyakorlatilag láthatatlan, ám visszaveri a napsugarakat, aminek köszönhetően a lakás kevésbé melegszik fel, a hőmérséklet pedig alacsonyabb marad.

Lehetséges olyan hővédő fóliát is vásárolni, amely nem csak a hőt, de a fényt is visszaveri, így a belátást is akadályozza. Ez egy földszinti, utcára néző lakás esetében gyakorlatilag élhetőbbé teszi a lakást, hiszen a kint elhaladó emberek semmit sem fognak látni abból, ami bent történik, a privát szféra pedig megőrizhetővé válik az épületfóliázásnak köszönhetően.

Cégünk, a Kiss Fólia többek között otthonok és irodaházak esetében is vállalja az épületfóliázást az Ön igényei szerint. Az épületfóliázás ára kedvező, így érdemes tennie egy próbát a hővédő, illetve a belátás-korlátozó ablakfóliával. Amennyiben bennünket bíz meg az épületfóliázással, garantáljuk Önnek a rövid határidőt, a kiváló minőséget és a kedvező árat, így mindenképp érdemes bennünket választania. Látogasson el a weboldalunkra, amit a www.foliazunk.hu címen találhat meg, olvasson bővebben szolgáltatásainkról, és tudjon meg többet az épületfóliázásról is!

Amennyiben épületfóliázásra van szükség, mi vagyunk a legjobb választás! Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-20-456-0842-es, valamint a 06-20-432-3113-as telefonszámon!