Ha néhány lécre, vagy deszkára van szükségünk, akkor azt akár egy barkácsáruházban is beszerezhetjük, mert ugyan drága, de legalább közel van és könnyen elérhető. Ha azonban nagyobb mennyiségű faanyagra van szükség, akkor sokkal jobb ötlet felkeresni egy fatelepet, hiszen rengeteget spórolhatunk így.

Egy fatelepen minden megtalálható, ami faáru, sőt, az esetek többségében jóval több is. Egy építkezés, vagy felújítás során rengeteg faanyagot használunk el a betonzsaluktól kezdve, a tetőszerkezeten át, egészen a padló burkolásáig, és ilyen mennyiségeknél a fatelep és a barkácsáruház árképzése közötti különbség akár több százezer forint is lehet. Ám, ha megoldható, érdemes minden esetben a fatelepet választani, hiszen kisebb mennyiségeknél is 4-5 számjegyű lehet az összeg.

Sokaknak hobbija a fával való munka, hiszen viszonylag könnyen megtanulható, nem feltétlenül szükséges hozzá különféle berendezések garmadája, a végeredmény azonban mindig látványos és hasznos. A hobbiasztalosok számára is tökéletes megoldást nyújt a fatelep az alapanyagok beszerzéséhez, hiszen nem csak a választék hatalmas, de akár tanácsokat is kaphatnak a minél tökéletesebb végeredmény eléréséhez.

Cégünk, a Norland Hungária Kft. fatelepén kiváló minőségű faárut találhat, ha felkeres bennünket, így deszkákat, gerendákat, pallókat, léceket, fűrészáruk széles választékát, vagy rétegelt lemezeket, de kötőanyagokkal és akár polikarbonát lemezekkel is szolgálhatunk. Székesfehérvári fatelepünkön beszerezheti az építkezéshez, felújításhoz, vagy a munkájához, illetve hobbijához szükséges faanyagot. Ha szeretne többet is megtudni termékeinkről és szolgáltatásainkról, látogasson el a weboldalunkra, amit a www.norlandfatelep.hu címen találhat meg, és tekintse meg széles választékunkat!

Amennyiben minőségi faárura lenne szüksége, vásárolja meg fatelepünkön, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-30-196-9805-ös és a 06-30-196-9803-as telefonszámunkon, illetve az info@norlandfatelep.hu e-mail címünkön!