Egy fűtött medencét akár télen is lehetséges használni, és sokan meg is teszik, ám a legtöbben inkább maradnak a nyári használatnál, télen pedig inkább téliesítik és lefedik. A téli medencetakaró hozzá tartozik ehhez a művelethez, és egész télen védi a medencét az időjárás negatív hatásaitól.

A medence téliesítését még ősszel, a keményebb fagyok beállta előtt kell elvégezni, hogy megóvhassuk a medencét a károsodástól. Azt gondolhatnánk, hogy ehhez le kell engedni a vizet, és üresen kell átteleltetni a medencét, ám épp ellenkezőleg: ha leengedjük a vizet télire, az súlyos károsodásokat és a garancia elvesztését vonja maga után. Számos feladatot kell ilyenkor elvégezni, amelyek szakértelmet, de legalábbis gyakorlatot kívánnak meg, így például a medence szennyeződésektől való megtisztítása, az algátlanítás, a gépészet víztelenítése, ezért érdemes ezt hozzáértőkre bízni, majd, ha minden készen áll, a téli medencetakarót kell a helyére tenni, és tavaszig biztonságban lesz a medence.

Cégünk, a Szavini Komplex Kft. többek között téli medencetakarókat is kínál ügyfeleinek, méghozzá többféle típusban, és – amennyiben szükséges – a medence téliesítését is elvégezzük. A téli medencetakarót a medencének és az Ön igényeinek megfelelően gyártjuk le, majd helyezzük el a medencén. Bármilyen, uszodatechnikával kapcsolatos igénye merül fel, számíthat a segítségünkre, szakértelmünknek hála pedig maximálisan elégedett is lesz az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, illetve termékeinkkel. Tekintse meg termékeinket a honlapunkon, amit a www.szavini.hu címen talál, és tudjon meg többet a medencék téliesítéséről, illetve a téli medencetakarókról!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a téli medencetakarók iránt, válassza ki az Önnek megfelelő típust, majd adja le rendelését! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkkal, termékeinkkel és azok árával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-23-545-310-es telefonszámunkon, vagy a szavinipool@gmail.com e-mail címünkön!