Gépjármű vásárlását tervezi, vagy szeretné a meglévő autója kötelező biztosítását módosítani? Tájékozódjon biztosítási tanácsadó cég segítségével!

A gépjármű alapvető használati eszköznek számít napjainkban. Egy család élete nehezen képzelhető el saját autó nélkül. A vezetés feltétele a jogosítvány, így ha elsajátította a KRESZ ismereteit, és megtanult vezetni, akkor szerezhet engedélyt. A közlekedésben való részvételhez a másik fontos követelmény a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás. Ha autót szeretne használni, a kötelező biztosítás szerződése nélkül nem indulhat útnak. Egy kocsi megvásárlásakor az első teendő a kötelező biztosítás megkötése. A biztosítótársaságok rengeteg ajánlattal állnak a rendelkezésére, amelyek közül egyéni igényei szerint választhat. A szolgáltatások mellett bizonyára nem közömbös az Ön számára sem, hogy mekkora összegű díjat kell fizetnie. Az összehasonlítást a legegyszerűbben úgy végezheti el, ha erre megkér egy biztosítási tanácsadó cégnél dolgozó szakembert, aki régóta ezzel foglalkozik. Részletes tájékoztatást kap a szerződés feltételeiről, jellemzőiről, és az Ön kötelezettségéről. Nyugodtabban vezethet a zsúfolt forgalomban, ha rendelkezik kötelező biztosítással. Ha baleset történik, amelynek során Ön okozott kárt másoknak, akkor a meglévő szerződése alapján kifizetik a kárt a baleset elszenvedőinek. A figyelmes közlekedés ellenére is előfordulhat a baj egy váratlan pillanatban. A kötelező biztosítás lehetővé teszi azt, hogy ne Önnek kelljen kifizetni a másik fél autójában keletkezett kár helyreállítási költségeit. Ha szeretne tájékozódni, hogy a meglévő kötelező biztosításánál van-e olcsóbb szerződés, szintén célszerű biztosítási tanácsadó cégnél informálódni. Évfordulókor érdemes ezzel a lehetőségével élni.

Ne feledkezzen meg Ön sem a kötelező biztosításról! Kérje cégünk, a Pannon-Safe Kft. szakembereinek segítségét! Online elérhető kalkulátort használhat, és a szerződés megkötését is intézheti interneten keresztül. Informálódjon részletesen a www.pannonsafe.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-72-222010-es telefonszámon, vagy e-mailben az info@pannonsafe.hu címünkön!