A hideg idő beköszöntése egyet jelent azzal, hogy a kertes házak lakóinak meg kell barátkozniuk a gondolattal, bármikor megjelenhetnek hívatlan vendégek az otthonukban, méghozzá rágcsálók képében. Az egerek nehezen viselik a téli hideget, de a patkányok is szívesebben költöznek be a meleg házba ilyenkor. A csapdák és mérgek jól ismert megoldást jelentenek a rágcsálókkal szemben, de azoknak sem kell megbékélniük a betolakodókkal, akik nem szeretnék megölni azokat.

A korszerű egérriasztók, illetve patkányriasztók kíméletes megoldásként szolgálnak, ugyanis nem ártanak a rágcsálóknak, csupán távol tartják azokat a háztól. A megfelelő készülék megvásárlását nem célszerű halogatni, ugyanis ha a rágcsálók beköltöznek a házba, rendkívül gyorsan elszaporodnak és igen nagy károk okozói is lehetnek. Nem csupán megdézsmálják az ételeket, megrágják a kábeleket, hanem ürülékükkel betegségeket is terjeszthetnek. Az tehát nem kérdés, hogy ha gyanús jeleket észlelnek a lakók, azonnal cselekedni kell, az viszont már okozhat dilemmát, hogy milyen egérriasztó és patkányriasztó mellett érdemes dönteni.

Az ultrahangos egérriasztók lényegében bármilyen rágcsálóval szemben hatékony megoldást kínálnak. Egy ilyen készülék megvásárlása egyszeri kiadást jelent, hiszen korlátlan ideig használható, méghozzá karbantartás nélkül. Fontos tudni, hogy az ultrahangos egérriasztó csak a hívatlan rágcsálókat tartja távol, az emberekre és háziállatokra nem káros.

Hosszú távú megoldást keres az egerekkel és patkányokkal szemben? Tartós, nagy teljesítményű készülékeket rendelhet, ha ellátogat a FOREL Elektronikai Kft. webáruházába! Cégünk környezetbarát, ultrahangos elven működő egérriasztókat és patkányriasztókat kínál azok számára, akik nem hívei a mérgező vegyi anyagoknak, illetve kíméletlen csapdáknak. Nézzen körül www.ragcsaloriaszto.hu weboldalunkon, ahol máris megrendelheti a kiszemelt készüléket! Kérdéseit tegye fel bátran munkatársainknak a +36-30-226-7445-ös telefonszámon vagy az info@ragcsaloriaszto.hu e-mail címen!