Gyakran előfordul, hogy valaki olyan telekre álmodja meg a tökéletes otthont, ahol van egy lebontásra váró épület. Természetesen ebben az esetben az építkezést szakszerű bontásnak kell megelőznie. Első ránézésre talán úgy tűnik, hogy egy családi ház elbontására bárki képes, ám fontos tudni, hogy a folyamat szakértelmet és nagy rutint követel. A szakszerű épületbontás nem rombolást jelent, ezért erősen ajánlott szakértők segítségét kérni hozzá. Miért van erre szükség?

•    Felszerelés: Az épületbontás összetett munkafolyamat, amiben gondosan összehangolt lépések követik egymást. Nem csupán a különböző fázisok megfelelő sorrendjére kell ügyelni, hanem annak is van jelentősége, hogy melyik feladat milyen géppel van elvégezve. A bontáshoz szükséges speciális berendezések többnyire nem képezik részét az otthoni barkácskészleteknek.
•    Biztonság: A különféle gépek használata rendkívül balesetveszélyes. Az épületbontás során a legfontosabb, hogy senki ne sérüljön meg, de a környezet épségére is ügyelni kell.
•    Tervezettség: A gépi épületbontás a leghatékonyabb megoldás, ám abban az esetben, ha valamelyik építőanyag újra felhasználható a közelgő építkezés során, kézi bontásra van szükség.
•    Határidő: Egy átlagos családi ház esetében az épületbontás mindössze néhány napot vesz igénybe, de csak abban az esetben, ha azt szakemberek végzik. A határidők gyakran igencsak szorosak, ha építkezés van tervben, ezért nem biztos, hogy megéri kockáztatni.

Amennyiben szeretné profikra bízni az épületbontást, forduljon bizalommal a Böhmer Kft. csapatához! Szaktudásunk és tapasztalatunk mellett természetesen minden szükséges felszerelés is a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy az épületbontás gyors és hatékony legyen. Látogasson el www.bohmerkft.hu weboldalunkra, ahol részletesen tájékozódhat az általunk kínált lehetőségekről! Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, esetleg kérdése lenne munkánkra vonatkozóan, lépjen velünk kapcsolatba a +36-28-559-495-ös telefonszámon vagy a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen!