Sokan küzdenek a falpenésszel. Sajnos gyakori, hogy ha sikerül is letisztítani és újrafesteni a felületet, néhány hét vagy hónap alatt újra megjelenik a penész és ugyanúgy elcsúfítja a frissen festett falat. Azért, hogy ezt elkerüljük, sokat tehetünk rendszeres szellőztetéssel, párátlanító készülékkel, illetve azzal is, hogyha a ruhákat nem a lakásban szárítjuk. Azonban ezek egyike sem jelent végleges, biztos megoldást. A legjobb, ha az utólagos falszigetelést választjuk, ugyanis ennek köszönhetően a penész kialakulásához szükséges körülményeket szüntetjük meg.

Az utólagos falszigetelés azonnal és végleges megoldást nyújt. A penész a hideg, nyirkos falakon jelenik meg és a szaporodásához nedvességre van szüksége. Az utólagos falszigetelésnek köszönhetően azonban megszüntethető a falak nedvesedése, a páralecsapódás, így a penész számára nélkülözhetetlen nyirkosság tűnik el.

Sokan nem is tudják, de a penész nem csak esztétikai probléma, hanem egészségügyi szempontból is ártalmas. A spórák a levegőbe kerülnek és a belélegzésük komoly légzőszervi tüneteket okozhat. Ez hosszú távon rendkívül káros, hiszen irritálja a nyálkahártyát és asztmához, köhögéshez, allergiához vezet. Ezek a tünetek súlyosabban jelentkeznek, ha valakinek gyenge az immunrendszere, így ilyen esetekben mindenképp érdemes mielőbb beiktatni az utólagos falszigetelést.

Cégünk, a Bonasi Szig Building Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Az utólagos falszigetelést modern technológiával végezzük, rövid határidőn belül. A magas minőség mellett kiemelt figyelmet fordítunk a kedvező árakra is, így az utólagos falszigetelés megfizethető és nem jelent súlyos anyagi terhet a családi kasszában.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az utólagos falszigetelés iránt, bővebb információért keresse fel honlapunkat, a www.bonasi.hu weboldalt! Ha pedig további kérdései vannak vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 520 6663-as telefonszámon vagy írjon nekünk az info@bonasi.hu e-mail címre!