Elérkezett az idő, hogy egy különleges kutyával gazdagítsa az életét? Szeretne könnyen tanítható, szép küllemű fajtát választani? Netán a munkája során van szüksége megbízható segítségre? A svájci fehér juhászkutya biztos, hogy minden szempontból megfelel az elképzeléseinek! Ismerkedjen meg ezzel a nagyszerű kutyafajtával, és válassza ki kedvencét közvetlenül a tenyésztőnél!

Nincs a világon még egy olyan állatfaj, amellyel olyan szoros kapcsolatot alakítanak ki az emberek, mint a kutyákkal. Attól függetlenül, hogy valaki családi házban, vagy lakásban él, lehetősége van négylábút nevelni. A kutyák személyiségét a genetika mellett jelentős mértékben befolyásolja a környezet is, ezért nagyon fontos, hogy a tulajdonos biztosítsa a fajtának megfelelő feltételeket. Aszerint, hogy mekkora, és milyen tulajdonságokkal rendelkező kedvencről van szó, elengedhetetlen az ideális méretű terület kialakítása a szabad mozgásra, a rendszeres etetés, és minden egyéb feltétel megteremtése az egészséges életmód érdekében.

Ha csodálatos, barátságos kutyát keres otthonába, vagy sokoldalú társra van szüksége munkavégzés közben, nem találhat jobbat a svájci fehér juhászkutyánál! Rendkívül különleges fajtáról van szó, biztos lehet benne, hogy nem csalódik. A svájci fehér juhászkutya nyugodt természetű, ugyanakkor remek őrző-védő eb, figyelmes, engedelmes, más állatok, sőt gyermekek mellett is jól érzi magát. Ha pedig kutatómunkára kiválóan alkalmas kedvencet szeretne, szintén megéri svájci fehér juhászkutya mellett dönteni.

Egészséges, szép, könnyen tanítható svájci fehér juhászkutyák tenyésztésével foglalkozunk Ice Wine kennelünkben. Szeretettel várjuk Önt is, ha felelősségteljes gazdivá szeretne válni, és mindent meg tud adni a négylábúnak, amire szüksége van az élete során. Informálódjon részletesen az eddig elért kiváló eredményeinkről, és tudjon meg többet a svájci fehér juhászkutyáról a www.icewinekennel.com weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, örömmel válaszolunk a 06-20-3836963-as telefonszámon, vagy írjon nekünk a dogz.kata@gmail.com e-mail címünkre!