Fákat ültet, és szeretné a növényeket felelősségteljesen gondozni? Flex-guard favédőkkel sokat tehet a védelmük érdekében, amelyek a parkokban, a közterületeken, a kertekben, és a földterületeken is alkalmasak a károk megelőzésére.

Minden ember szereti a természetet, és szabadidejében igyekszik minél több időt ott tölteni. A nagyobb településeken, a városokban külön szakemberek foglalkoznak a zöldövezetek, a mesterséges tavak kialakításával. Ezeken a területeken lehetőség nyílik a fák, a bokrok, és a lágyszárúak ültetésére. Valószínű, hogy Ön is örömmel sétál vagy fut egy szép parkban, szívesen ül le egy árnyékot adó fa alá a nyári melegben. A zöldövezetek növényekkel való betelepítése után alapvető feladat azoknak a védelme, ápolása. Ahhoz, hogy a facsemeték növekedésnek induljanak, és ne sérüljön a kérgük, célszerű Flex-guard favédőkkel körülvenni a törzsüket. Ha Ön családi házban él, és fákat ültet az udvarában, a kertjében, vagy a földterületén, szintén fontos, hogy alkalmazza a Flex-guard favédőket. Ez a módszer megvédi a fásszárúak törzsét a rágcsálóktól, a vadaktól, így elkerülheti azt a kellemetlenséget, hogy roncsolódik a fa, vagy esetleg el is pusztul. Ha gyümölcsöt termeszt, és különböző fákat telepít a család hasznára, ezeknek a megóvása is ugyanolyan fontos feladat. Használja a Flex-guard favédőket, amelyek segítségével biztosíthatja a növények épségét, fejlődését! A Flex-guard favédőkkel végzett megóvás nem bonyolult munkafolyamat, könnyen és rövid idő alatt elvégezhető. Bármikor lecserélhetők és pótolhatók, nagy szolgálatot tesznek a természetes környezet megóvásában, és a különféle fák egészségének megőrzésében.

Cégünk, a Greenberg Bt. webáruházában többféle Flex-guard favédő közül választhatja ki a célnak leginkább megfelelőt. A facsemete védő hálók más-más méretben elérhetők, így könnyen beszerezheti az adott növénynek megfelelő anyagot. A flexibilitásnak köszönhetően rugalmasan követik a fatörzs átmérőjének növekedését. Tudjon meg többet nagyszerű termékeinkről a www.greenberg.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-20-2272527-es telefonszámon, vagy az info@greenberg.hu e-mail címünkön!