Az ipari területeken számos különféle készülék alkalmazására van szükség, melyeknek jelentős része sűrített levegővel működtethető. Ennek előállítására többféle megoldás létezik, melyek közül ilyen környezetben a csavarkompresszorok használata bizonyul a leghatékonyabbnak. Ha a sűrített levegő előállítására folyamatosan szükség van, és magas minőségi követelményeknek kell eleget tenni, ez a berendezés a legjobb megoldás.

Ahhoz, hogy érthető váljon, mivel emelkedik ki a csavarkompresszor a többi típus körül, meg kell érteni a működése alapjait. Ennél a berendezésnél a sűrített levegő előállítását két aszimmetrikus, egymással nagy sebességgel szembeforgó orsó végzi. A működés közben fellépő súrlódást olaj tartja alacsonyan, a meghajtásról villanymotor gondoskodik, az erőátvitelért pedig ékszíj felel.

csavarkompresszorok kifejezetten nagy teljesítményre képesek, és ennek ellenére szünet nélkül is üzemeltethetőek, ennek hátterében pedig az áll, hogy a tehermentesítés automatikus és a berendezések hűtés alatt állnak. A csavarkompresszor megbízható, kifejezetten hosszú élettartamú berendezés, ami szintén nagy előnyt jelent ipari területeken való alkalmazás esetén. A kényelmes üzemeltetés és maximális teljesítmény elérése érdekében a csavarkompresszor olyan tartozékokkal is ellátható, mint például a hűtveszárító.

Professzionális berendezéseket keres ipari területre? Olyan csavarkompresszorra van szüksége, aminek hatékonyságára hosszú távon számíthat? Ismerkedjen meg az ENTRA-SYS Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft. sokoldalú szolgáltatásaival és termékkínálatával! Az általunk forgalmazott csavarkompresszorok az AirMaster kínálatából kerültek ki, ami garancia a kiváló minőségre. Többféle berendezés kapott helyet termékpalettánkon, így biztosan megtalálja az optimális megoldást.

Tekintse meg ajánlatainkat a www.entra-sys.hu weboldalon, és amennyiben ajánlatot kérne vagy tanácsra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Rendelkezésére állunk a +36-62-468-478-as telefonszámon és az entra-sys@entra-sys.hu e-mail címen!