Hibásan működik egy régi szerszámgépe? Gyors megoldásra van szüksége, ugyanis nélkülözhetetlen ez a berendezése? Új termék vásárlása helyett dönthet a szerszámgép javítása mellett is! Kérje profik segítségét, akik költséghatékonyan, rövid időn belül teljesítik a kérését!

Az ipar számos területén van szükség szerszámgépekre. A különböző anyagok megmunkálására, szerelésére és javítására alkalmas berendezések jelentős mértékben segítik a hatékony, gyors, pontos munkavégzést. A helyes működtetés, és a rendszeres karbantartás lehetővé teszi, hogy hosszú időn keresztül tegyenek eleget az elvárásoknak ezek a munkaeszközök. Sajnos ennek ellenére is előfordulhat, hogy hiba merül fel a használat során, főként a régi gyártmányok esetében. Ilyenkor nem biztos, hogy megéri új, vagy egy használt terméket vásárolni, hiszen lehetőség van a szerszámgép javítására. Sőt dönthet a gép teljesítmények növelése mellett, és egyéni igényeihez igazítható a működése, ha felújításra kerül sor. A szerszámgép javítása jóval olcsóbban megoldható, mint a beszerzés, egy új gép árának töredékét teszi ki, és hulladékot sem fog termelni.

Előzze meg a meghibásodást rendszeres karbantartással! Ellenőrizze alaposan a berendezései alkatrészeit, és óvja ezeket a sérüléstől! Amennyiben pedig már fennáll a probléma, ne váljon meg rögtön a munkaeszközétől! Cégünk, a HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. közel 30 éve nyújt segítséget a szerszámgépek javítása területén. Tudjuk, hogy milyen nagy kiesést okozhat a munkában, ha nem áll rendelkezésre a szinte folyamatosan működő berendezés, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segíteni. Precíz munkával teljesen új szerszámgépet varázsolunk a régiből! Részletesen informálódhat a szerszámgép javításról, és egyéb tevékenységeinkről a www.gep-javito.com weboldalon, ahol hasznos tanácsokat is olvashat a gépek hosszú élettartamáért. Hívjon bennünket a 06-20-9341253-as telefonszámunkon, vagy érdeklődjön a szerszámgép javítással kapcsolatban hexa.koszegi@gmail.com e-mail címünkön!