Külföldön szeretne letelepedni, vagy állampolgársági kérelem benyújtására készül? A határon túl letett vizsga vagy munkaviszony igazolására van szükség itthon? Netán más nyomtatvány fordítása nélkülözhetetlen? Fordítóirodában készséggel állnak a rendelkezésére, bármilyen jellegű szöveg hiteles fordítására van szükség, de fontos, hogy tisztában legyen vele, elegendő-e az általuk fordított, és közjegyzővel hitelesített dokumentum.

Számos ok miatt lehet szükség szöveg fordítására, amiben azonnali segítséget tudnak nyújtani egy fordítóiroda megbízható szakemberei. Annak megfelelően, hogy milyen jellegű és terjedelmű dokumentumról van szó, más-más típusú fordításra kerülhet sor. Sok esetben elengedhetetlen a hivatalos fordítás, hiszen csak akkor fogadják el itthon, vagy éppen a külföldi országban a hivatalos nyomtatványokat, ha rendelkezésükre áll a pontos fordítás. Fontos, hogy tudja, a hivatalos és a hiteles fordítás nem ugyanazt jelenti. Diplomahonosítás, államközi szerződések, anyakönyvi ügyek esetén, és más hasonló helyzetekben nélkülözhetetlen a hiteles fordítás. Bármilyen ügyet intéz, célszerű a hiteles fordítást megelőzően érdeklődni, hogy elfogadják-e a fordítóiroda által átnyújtott, közjegyzői hitelesítéssel ellátott dokumentumokat. Előfordulhat, hogy nemet mondanak, ilyenkor nem marad más hátra, mint az OFFI felkeresése, ahol elkészítik Önnek a hiteles fordítást az elvárásoknak megfelelően.

Fordítóirodánk, az M&M Translation Services Kft. online folyamatosan fogadja a fordításra váró dokumentumokat. Több, mint 10 éve nyújtunk színvonalas szolgáltatást, többek között vállaljuk a hiteles fordítást is. Amennyiben elegendő az általunk lefordított szöveget közjegyzővel hitelesíteni, rövid időn belül teljesítjük a kérését. Ha szakfordításra, hivatalos fordításra, vagy lektorálásra van szükség, szintén számíthat a segítségünkre. Informálódjon részletesen cégünk tevékenységéről a www.mmts.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-24-898257-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk e-mailt az info@mmts.hu címünkre!