Települése parkosításával foglalkozik? Szeretné a lakóközösség zöldövezetét megújítani? Kőris csemetével szebbé varázsolhatja a környezetét!

Az egészséges életmód része a kikapcsolódás, és a természetben való időtöltés. Egy kisebb településen vagy faluban általában az emberek ültetnek valamilyen növényt a házuk elé, amivel díszítik a saját környezetüket. A családok pihenéséhez, és a kerti munkák elvégzéséhez rendelkezésre áll az udvar és a szabad terület. A városokban kevesebb a hely, mivel ezt nagyrészt az épületek, az utak és a járdák foglalják el. Ha lehetőség van rá, érdemes a gyalogos közlekedésre kijelölt útvonalak mentén fasort ültetni. Erre a célra kitűnően alkalmas a kőris csemete. Ha Ön település parkosításával foglalkozik, bizonyára ismeri a kőris csemete jellemzőit, előnyös tulajdonságait. Ez a fásszárú növény már fiatalabb korában is szépen díszít. A kőris csemete a közkedvelt élőlények közé tartozik, amelynek nem csak a levele szembetűnően szép, hanem a virágzata is különleges. A gyermekek kedvence a megnőtt kőris csemete termése, amivel szívesen játszanak is. Ez a növény nem igényes, bármilyen zöldövezetbe könnyen telepíthető, és meghálálja az ápolást. Parkokba, tópartokra is nagyon jó ötlet kőris csemetét ültetni. A nagyra nőtt fa nyáron kellemes árnyékot ad az ott tartózkodóknak. Virágai tavasszal, termései pedig ősszel díszítenek. A kőris csemetét többféle módon beszerezheti, lehetősége van személyesen választani, vagy kérhet gondos csomagolással szállítást is. Érdemes faiskola szolgáltatását igénybe venni, ahol erős, szépen fejlett, egészséges növényekkel várják Önt.

Válassza Tahi Faiskolánkat, ahol rengeteg csodaszép élőlény közül választhat egyéni igényei szerint! Széles kínálatunkban megtalálhatja a kőris csemetét is. Nagy odafigyeléssel, lelkesen, szeretettel gondozzuk a növényeinket, amelyek segítségével élhetőbb és szebb környezetet teremthet. Informálódjon a tevékenységünkről a www.tahi.hu weboldalon, és érdeklődjön a 06-26-387157-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet az info@tahi.hu e-mail címünkre!