Tudta, hogy a só milyen sokat segíthet a légúti problémák enyhítésében? Ha még nem próbált sószobában gyógyulni, itt van az ideje, hiszen korszerű, megbízhatóan működtethető sógenerátor segítségével akár tünetmentessé is válhat!

A légúti megbetegedések tünetei rendkívül sok kellemetlenséget okozhatnak a mindennapokban. A nehézlégzés, a köhögés, a tüsszögés, és más panaszok gyakran lehetetlenné teszik a nyugodt pihenést, és nehezebb a munkavégzés is. Ha Ön, vagy szerette asztmával, allergiával, vagy más légúti betegséggel küzd, bizonyára igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy minél előbb megszabaduljon ettől. Próbálta már a sós levegővel történő gyógyítást? A sós levegő belélegzésével oldhatja a nyálkahártyára tapadt váladékot, elősegítheti a gyulladásos folyamatok megszűnését, enyhítheti a bosszúságot okozó tüneteket. Fontos, hogy a sószemcsék nagysága 5 mikronnál kisebb legyen, ugyanis így juthatnak el a kishörgőkbe. Ezt teszi lehetővé a sógenerátor, amely elektromos töltöttséggel rendelkező, megfelelő méretű sószemcséket juttat a szervezetbe. A sóklíma működtetése nem csak a panaszok enyhítésében, megszüntetésében segíthet, hanem azok számára is kiváló lehetőséget nyújt, akik szeretnék az egészségüket megőrizni. A sós levegő erősíti a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet. Sószobában egyszerre többen is tartózkodhatnak, így a családtagok is gyógyulhatnak, vagy megelőzési céllal használhatják.

Akár otthonában szeretne sóklímát működtetni, akár üzleti céllal tervezi a vásárlást vagy a bérlést, vegye fel a kapcsolatot Asthma Rehabilitációs Centrumunk szakembereivel! A tőlünk beszerezhető sógenerátorral mellékhatások nélkül gyógyulhatnak a gyermekek és a felnőttek is. Informálódjon részletesen az általunk kínált, egyszerűen használható sóklímáról a www.arec.hu weboldalon! Tegyen az egészség megőrzéséért ezzel a nagyszerű berendezéssel, és segítsen másoknak is! Bármilyen kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-20-9743217-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az arec@t-online.hu e-mail címünkre!