Facéliát termesztett, de már nem áll rendelkezésére a megfelelő háttér az eredményes munkavégzéshez? Szeretné a tevékenységét folytatni, viszont segítségre van szüksége? Netán kiváló minőségű földterület tulajdonosa, de nem tudja az előnyeit kihasználni? Működjön együtt facélia termeltetéssel foglalkozó szakemberekkel, akiktől megkaphatja a megfelelő támogatást!

A mezőgazdaság területén nagy igény van a zöldtrágyára, és ezt a szerepet kiválóan betölti a facélia. Kitűnő talajgazdagító növény, vetőmagjáért és zöldtrágyanövénynek egyaránt termesztik, jól társítható más hasonló céllal ültetett növényekkel. Virágzáskor a legnagyobb a takarmányértéke, így sokan hasznosítják takarmánynövényként is. Jól ellenáll a környezeti hatásokkal szemben, bárhol sikeresen termeszthető, ha nem szélsőséges a talajadottság. Ha szeretne a földterületén erről a nagyszerű növényről gondoskodni, de valamilyen ok miatt ez nem sikerül, fontolja meg az együttműködést hozzáértő szakemberekkel, akik akár anyagilag is támogatják! Facélia termeltetéssel megőrizheti a földterülete kiváló állapotát, nem kell tőle megválnia, és rendkívül hasznos növényt gondozhat megbízható segítséggel. Gondolja át, milyen sokat nyerhet, és kérje szakemberek támogatását, hiszen a facélia termeltetéssel jól járhat mindenki!

Különböző vetőmagok, facélia termeltetésével is foglalkozó cégünk, a Hungaro-Farm Kft. segítséget nyújt Önnek! Biztosítjuk a kiváló minőségű, megfelelő mennyiségű vetőmagot, hasznos tanácsokkal látjuk el a munkavégzés során, és fix áron felvásároljuk a termést. Tőlünk minden támogatást megkaphat ahhoz, hogy eredményesen végezze a tevékenységét. Nem okozhat problémát, ha hiányzik az anyagi háttér, vagy nem állnak rendelkezésre a facélia termeltetés során szükséges különböző eszközök. Tudjon meg többet a facélia termeltetésről a www.hungarofarm.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-3889355-ös telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk e-mailt a masa.beata@hungarofarm.hu címünkre!