Jobban érezné magát, ha gyakrabban tudna vízparton pihenni? Régóta vágya, ahogy legyen egy saját kerti tava, ami különlegesebbé teszi otthona közvetlen környezetét? Ne várjon tovább a terve megvalósításával, tegye szebbé a kertjét egy igényei szerint kialakított tóval! Kiváló minőségű tófóliával, és szakszerű kivitelezéssel időtálló eredményt érhet el.

A legtöbb ember számára az biztosítja a legjobb kikapcsolódást, ha a szabadban tartózkodhat. Ilyenkor a környezet szépsége is jó hatást fejt ki, segít a pihenésben, az ellazulásban. Ha szereti a víz közelségét, és örülne, ha otthonától nem messze lenne egy tó, ahol kikapcsolódhat, érdemes az elképzeléseit a saját kertjében megvalósítani! Mielőtt azonban sor kerül a kerti tó kivitelezésére, fontos, hogy átgondolja, milyen módon oldja meg a szigetelést. A tófólia sokkal jobb lehetőséget kínál a kialakításnál, mint az előre gyártott műanyag tómeder. A tófólia bármekkora méretben beszerezhető, és bármilyen forma esetén felhasználható. Minél nagyobb kerti tavat tervez, annál vastagabb tófólia alkalmazására van szükség. Választhatja a PVC tófóliát, ami kiváló minőségű, kisebb sérülések esetén könnyen javítható, azonban ennél még jobb megoldás az EPDM tófólia, ami sokkal hosszabb élettartamú.

Legyen olyan környezete, ahol kiválóan érezheti magát Ön, és a családtagjai is! Szépítse a kertjét egy különleges tóval, így bármikor lehetősége lesz a vízparti kikapcsolódásra! Segítünk Önnek a terveit megvalósítani, több éves tapasztalattal nyújtunk hasznos tanácsokat, és biztosítjuk a megfelelő méretű, kiváló minőségű tófóliát. Többféle típusú tófólia közül választhat egyéni igényei szerint, amelyek jellemzőiről részletesen informáljuk. Lehetősége van EPDM tófólia beszerzésére, ami akár az 50 évet is elérheti, ezért megéri beruházni. Tőlünk kedvező áron szerezheti be ezt a nagyszerű terméket, aminek köszönhetően biztos lehet a kerti tó időtállóságában. Használja kalkulátorunkat a www.tofolia.eu weboldalon, ahol részletesen olvashat a tófóliákról, és a tevékenységünkről is! Ossza meg velünk az elképzeléseit, és kérje a segítségünket a 06-70-3293525-ös telefonszámunkon, vagy az info@tofolia.eu e-mail címünkön!