A különféle intézmények kialakításánál sokféle szempontot kell figyelembe venni annak érdekében, hogy az épület minden részletében a látogatókat szolgálja. A biztonság minden területen nagy jelentőséggel bír, és ebből a megközelítésből az egyik legnagyobb kockázatot a nedves padló, illetve lépcső jelenti, erre tehát különösen nagy gondot kell fordítani. Fontos kiemelni, hogy véletlen balesetek sajnos bárhol és bárkivel előfordulhatnak, ezért valamennyi intézmény esetében ajánlott gondoskodni a csúszásmentesítésről!

A balesetek elkerülése érdekében nem csupán az épületekben, hanem azok közvetlen környezetében is meg kell tenni a szükséges lépéseket, ezért nem maradhat el a kültéri csúszásgátló lépcsőre sem. A kültéri lépcsők használata mindig rejt magában valamennyi kockázatot, hiszen a különféle időjárási tényezők könnyen síkossá tehetik a lépcsőfokokat. Ám abban az esetben, ha kerül kültéri csúszásgátló lépcsőre, nem kell attól tartania a látogatóknak, hogy egy óvatlan mozdulat következtében sérülést szenvednek.

kültéri csúszásgátló lépcsőre kifejlesztett változatából is sokféle termék érhető el, ezért alaposan meg kell fontolni a döntést, hiszen megbízható és tartós megoldásra van szükség. A kültéri csúszásgátló lépcsőre történő rögzítése nem igényel nagy átalakítást, és irreális költséget sem emészt fel, vagyis olyan opció, amit egyetlen intézmény fenntartójának sem érdemes kihagynia.

Szeretné megtudni, pontosan mit takar a kültéri csúszásgátló lépcsőre? A látogatók elégedettsége érdekében csakis professzionális megoldások jöhetnek szóba? Ismerkedjen meg a Rinivi Antislip Kft. termékeivel és szolgáltatásaival! Szakértőink segítenek megtalálni az épület sajátosságainak megfelelő terméket, ami képes hosszú távon szolgálni a lépcső balesetmentes használatát. A kültéri csúszásgátló lépcsőre tervezett típusait megtekintheti a www.necsusszel.hu weboldalon, amennyiben pedig szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, esetleg kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését a +36-70-224-8585-ös telefonszámon, valamint az info@necsusszel.hu e-mail címen!