Mennyibe kerül a költöztetés? Bizonyára Önben is felmerült már a kérdés, ha máshol szeretné az életét folytatni. Találhat olyan céget, ahol kedvező áron, akár kiállási díj nélkül, az Ön számára legmegfelelőbb időpontban végzik a költöztetést!

Ha sikerül saját ingatlant vásárolni, vagy egy kiváló munkahelyet találni, minden ember örömmel és érdeklődéssel várja a változást. Más ok miatt is előfordulhat, hogy költözésre kerül sor, például ha eladják az albérletbe kiadott lakást, vagy tanulmányok miatt szükséges új tartózkodási helyet választani. A legtöbben tartanak a költözéstől, ugyanis nem egyszerű feladatról van szó. Az ismerősök tudnak a csomagolásban, a bútorok szét- és összeszerelésében, valamint a szállításban is segíteni, azonban nem biztos, hogy egyszerre több embernek megfelelő ugyanaz az időpont. Ezen kívül számos tényezőt kell figyelembe venni: rendelkezésre áll-e az ideális méretű jármű, megoldott-e a parkolás, van-e elég csomagolóanyag. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb, ha profikra bízza a költöztetést! Érdemes olyan céget választani, ahol minden teendőt ellátnak. Nem kell aggódnia a költöztetés ára miatt, ugyanis találhat olyan szolgáltatót, ahol minden szempontból kedvező lehetőséget nyújtanak.

Bármikorra tervezi a költözést, számíthat a 12-es Teher Bt. szakembereire! 20 éves tapasztalattal vállaljuk a költöztetést, éjjel-nappal a rendelkezésére állunk. Ne aggódjon a költöztetés ára miatt, ugyanis mi a budapesti lakossági ügyfeleknek elengedjük a kiállási díjat. Emellett vállaljuk a be- és kicsomagolást, amihez díjmentesen biztosítjuk a megfelelő méretű és minőségű dobozokat. A sofőrünk is rakodik, így rövid idő alatt, gördülékenyen végezzük a költöztetést. Nagy figyelmet fordítunk a sérülésmentes mozgatásra és szállításra, így az értékei épségben érkeznek a megadott címre. Tudjon meg többet a www.12-esteher.hu weboldalon arról, hogy miért éri meg a költöztetést ránk bízni! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-4546002-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a 12esteher@gmail.com e-mail címünkre!