Gyümölcstermesztéssel foglakozik? Igyekszik a növényekről megfelelően gondoskodni annak érdekében, hogy egészségesek és szépek legyenek? Sok esetben szükség van némi támasztékra, amely elősegíti a növények fejlődését. Készüljön a tavaszi munkavégzésre kiváló minőségű kötözőanyagokkal, és egyéb hasznos eszközökkel, amelyeket beszerezhet akár online is!

Ha előre átgondolja, hogy mire lesz szüksége a kerti munkálatok során, sok időt és energiát spórolhat meg. Még a tavasz beköszönte előtt megtervezheti, és összeírhatja a termékeket, amelyek nélkülözhetetlenek a következő hónapokban. A teendők között szerepel a növények támasztékhoz rögzítése is, amire több szempontból van szükség. Az erős szél, és a termés súlya miatt is érheti kár a növényt, amit megakadályozhat ezzel a megoldással. A szőlőtövek mellett főleg nem maradhat el a karók elhelyezése, majd a növények kötözőanyaggal való rögzítése. Fontos, hogy átgondolja, pontosan mennyi növényhez szükséges a kötözőanyag, és ennek megfelelően intézze a beszerzést. Közismert kertészeti kötöző a raffia, ami az intenzív növekedésű élőlények rögzítésének hatékony eszköze. A raffia többféle színben kapható, így kiváló megoldást nyújt bármilyen típusú növényzet esetében. Lehetősége van természetes alapú raffiával dolgozni, ami tökéletesen harmonizál a növényekkel. Tanácsos a kötözőanyagok tulajdonságairól részletesen informálódni, ugyanis nem egyforma az erősségük, más-más anyagból készülnek, és eltérő a kiszerelésük is.

Egyszerűen és gyorsan bonyolíthatja le a kötözőanyagok beszerzését, és más nélkülözhetetlen eszközökhöz is hozzájuthat Bí-Bor-Ász Borászati Szaküzletünk webáruházában. Kiváló minőségű termékek hatalmas kínálatával várjuk, így mindenhez hozzájuthat egy helyen. Akár szőlészettel, akár más gyümölcsök termesztésével foglalkozik, a www.bi-bor.hu weboldalon megtalálhatja, amire szüksége van a hatékony munkavégzéshez. Amennyiben pedig kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-72-200380-as telefonszámunkat, vagy küldjön e-mailt az info@bi-bor.hu címünkre!