Szeretné a friss levegő cseréjét folyamatosan biztosítani az ablakok rendszeres használata nélkül? Építkezik vagy felújítja az ingatlanát, és energiahatékony szellőztetési megoldást keres? Hővisszanyerős rendszer működtetésével költséghatékonyan gondoskodhat a levegő cseréjéről!

A lakóingatlanok, és a munkaterületek esetében is nagy szükség van a friss levegő biztosítására. Előfordulhat, hogy nincs lehetőség a nyílászárók rendszeres használatára, vagy nem tanácsos ablakon keresztül folyamatosan szellőztetni.

A TNM rendelet legutóbbi változtatásába lényeges új pont került be, amely kibővíti – és egyben jelentősen szigorítja – a szellőzésről szóló fejezetet. Idézzük (2.4. pont): „…a tartózkodási zónába minimálisan bejuttatandó friss levegő mennyiséget és az elvezetésre kerülő szennyezett levegőt, így a légcserét, csak szabályozott működésű hővisszanyerős szellőztetőrendszer vagy központi elszívásos szellőzés kiépítésével lehet biztosítani, mely a belső páratartalom és CO2-szint alapján automatikusan és folyamatosan, igény szerint üzemel.”

Kiváló ötlet hővisszanyerős rendszert beépíteni, amelynek köszönhetően energiatakarékos módszerrel cserélhető a levegő. A légtisztítókkal szemben visszanyerhető az elhasznált levegőből a hőmennyiség, így csökkenthető a fűtési költség.

Tavasszal nem csak a ragyogó napsütés, és a megújuló természet vár mindenkit, hanem beköszönt a pollenszezon is, ami rengeteg kellemetlenséget okozhat. Ha nem szeretne a pornak, és a levegőben lévő pollennek szabad utat adni az ablakok kinyitásakor, szintén érdemes a hővisszanyerős rendszer mellett dönteni. A hővisszanyerős berendezés biztosítja az egészséges, szűrt levegőt, így elkerülheti a káros anyagok beltéri helyiségekbe való beáramlását.

A piacon számos szellőztetőgép megtalálható, amelyek között nagy eltérések lehetnek minőségben, hatásfokban, és ár-érték arányban is. Annak érdekében, hogy időtálló, jó teljesítményű, ugyanakkor gazdaságosan üzemeltethető hővisszanyerős rendszer alkalmazására kerüljön sor, fontos a helyi adottságokat figyelembe venni, körültekintően tájékozódni, és szakemberek tanácsát kérni.

A legjobb légtechnikai megoldások közül választhat egyéni igényeinek megfelelően cégünknél, a Hungaro Air Matik Kft.-nél! Korszerű, megbízható hővisszanyerős rendszer kialakítására adunk lehetőséget a nálunk kapható, kiváló minőségű anyagokból készült termékekkel. Többféle típusú szellőzőberendezést kínálunk kedvező áron, amelyek könnyen telepíthetők, és eleget tesznek a legmagasabb szintű elvárásoknak. Nálunk beszerezhet minden olyan kelléket, amelyekre szükség van a hatékony, problémamentes működtetéshez. Informálódjon részletesen a hővisszanyerős rendszer üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen eszközökről, és válassza ki a célnak leginkább megfelelő termékeket a www.hungaroairmatik.hu weboldalon! Kérje a segítségünket a 06-30-8635801-es telefonszámunkon, vagy küldjön e-mailt az info@hungaroairmatik.hu címünkre!