Szeretne komfortos környezetben élni? Kényelemre vágyik a legmelegebb és a leghidegebb napokon is? Netán eladja vagy kiadja az ingatlanát, és korszerűsítéssel növeli az értékét? Klímabeszereléssel jól járhat több szempontból! A légkondicionáló biztosítja az optimális hőmérsékletet az év bármely időszakában, lehetősége van hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas készüléket választani, ami mindenki igényeinek eleget tesz.

Ha még nincs légkondicionáló berendezés az otthonában, ez a legalkalmasabb időszak a klímabeszerelésre! Már csak néhány hónap, és beköszönt a meleg, ami már nem gyakorolhat negatív hatást Önre, és a családtagjaira sem, ha van klíma az ingatlanban. Amennyiben eladásra vagy kiadásra készül, szintén megéri a klímabeszerelés, hiszen szinte mindenki olyan lakást keres, ahol már lehetőség van a készülék használatára. Annak érdekében, hogy a hétköznapi életet ne nehezítse a túl magas hőmérséklet, és a túl hideg sem, érdemes hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas berendezést működtetni. Nem kell tartani a klímabeszerelés árától, ugyanis megfizethető áron vállalják a szakemberek, és a modern berendezések költséghatékonyan üzemeltethetők. Különböző típusú készülékek állnak rendelkezésre, amelyek közül egyéni igényei, és a helyiség adottságai alapján választhatja ki a legmegfelelőbb terméket. Érdemes olyan szolgáltató mellett dönteni, ahol biztosítják az ideális légkondicionálót, felelősségteljesen elvégzik a klímaszerelést, később pedig a rendszeres karbantartást, tisztítást is. Ez a feladat semmiképp sem maradhat el, ha szeretné az egészségét megőrizni, és a készülék élettartamát növelni.

30 éve sikeresen működő cégünk, a Horváth Klíma Műszaki és Szolgáltató Kft. megbízható megoldást nyújt Önnek, bárhol szeretne klímát működtetni! Kedvező áron vállaljuk a klímabeszerelést, majd a karbantartást is, amit első alkalommal elvégzünk díjmentesen. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.horvathklima.hu weboldalon! Egyeztessen időpontot a helyszíni felmérésre, és tegye fel a kérdéseit a 06-20-9240112-es telefonszámon, vagy a horvath.tamas@horvathklima.hu e-mail címünkön!