Rengeteg karton feliratozására van szükség a munkaterületén? Más-más számokkal, ábrákkal és szavakkal kerülnek megkülönböztetésre a dobozok? Nagyon sok időt és energiát spórolhat meg, ha ezt a feladatot kartonfeliratozó segítségével látja el.

Főként a kereskedelemben és a vendéglátásban, de más területen is szükség van a különböző csomagolóanyagokra. A nagyobb méretű és súlyú áruk esetében, valamint ha egyszerre több termék csomagolására van szükség, nem maradhat el a kartondobozok felhasználása. A csomagolást megelőzően, és ezt követően is sor kerülhet a kartonfeliratozásra a célnak megfelelően. A tartalom, a feladó, a címzett, és más fontos információk feltüntetése egyaránt lényeges. A kartonfeliratozás sok időt és energiát vesz igénybe, ezért célszerű ezt a feladatot más módon megoldani. Az elkészült kartondobozok felületére gyorsan és könnyen rányomtathatók a nélkülözhetetlen jelölések, adatok, ha kartonfeliratozóval dolgozik! A korszerű berendezés igény szerint programozható, így változtathatók az információk. Ha szeretne időt nyerni, és a kartonfeliratozást más cég segítsége nélkül, költséghatékonyan, helyben, rövid idő alatt megoldani, éljen ezzel a nagyszerű lehetőséggel! A kartonfeliratozó elérhető online is, így bármikor megrendelheti!

Megbízható, kiváló minőségű kartonfeliratozóhoz juthat hozzá kedvező áron EtiSys webáruházunkban! Célunk, hogy minél egyszerűbb, gördülékenyebb, gyorsabb és hatékonyabb legyen a munkavégzés. Ennek érdekében biztosítjuk a megfelelő kartonfeliratozót, címkenyomtatót, címkézőgépet, és a különféle kellékanyagokat. Könnyen működtethető eszközöket kínálunk, amelyek hosszú időn keresztül eleget tesznek az igényeknek. Attól függően, hogy milyen munkaterületen tevékenykedik, és mekkora mennyiség feliratozására van szükség, segítünk a tökéletes berendezést és kiegészítőket kiválasztani. Informálódjon részletesen a www.etisys.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-82-571144-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@etisys.hu e-mail címünkre!