Aknés hegek teszik kellemetlenné a mindennapjait? Nem tud ettől a bőrbetegségtől megszabadulni? Van megoldás a bőrt elcsúfító tünetekre! Az akne kezelés folyamata több tényezőtől függ, ezért fontos, hogy bőrgyógyászhoz forduljon, akinek a segítségével leküzdheti ezt a problémát.

A bőr minőségére jelentős hatással van az életvitel. Ha valaki dohányzik, alkoholt fogyaszt, keveset alszik, vagy stresszesek a mindennapjai, nagyobb az esély a problémák kialakulására. Emellett a külső tényezők, mint például a szennyezett levegő, és az UV sugárzás is károsan hat a szervezetre, valamint a nem megfelelő kozmetikumok alkalmazása, az anyagcsere rendellenesség, a vitaminhiány is okozhatja a pattanások kialakulását. Ha a bőr védekező funkciója sérül, a baktérium flóra egyensúlya felborul, emiatt pedig fokozódhat a faggyútermelés. A gyulladásos tünetek kellemetlenséget okoznak, sokak számára elviselhetetlenné is válnak, a pszichés trauma pedig a bőrelváltozás folyamatos jelenlétét okozza. Ha eltömődik a faggyúmirigyek kivezető nyílása, akár be is gyulladhat, és a bőrben mélyebben fekvő aknék alakulhatnak ki. Ezek sok esetben hegek útján gyógyulnak, és nem egyszerű az akne kezelés folyamata. Ha Ön is ilyen gonddal küzd, fontos, hogy szakember segítségét kérje, aki alapos vizsgálatot követően részletesen informálja az akne kezelés folyamatáról, és kiválasztja a legmegfelelőbb eljárást.

Phlebo Med orvosi rendelőnkben segítünk Önnek a sok kellemetlenséget okozó bőrelváltozástól megszabadulni! Többféle módszert alkalmazunk, amelyek közül a tünetek alapján választjuk ki a legmegfelelőbb megoldást. Fontos, hogy tudja, az akne kezelés folyamata nem rövid időtartamú, de a korszerű és megbízható eljárásoknak köszönhetően hatásos. Lézeres arckezelést, dermaroller kezelést, valamint mélyhámlasztást egyaránt végzünk, amelyekre az állapotfelmérést, és a személyes megbeszélést követően kerülhet sor. A hegesedés súlyosságától függ, hogy az akne kezelés folyamata mennyi időt vesz igénybe, hányszor szükséges hozzánk ellátogatni. Külső kezelésre nem reagáló akne esetén elengedhetetlenné válhat a belső, gyógyszeres kezelés.

Tudjon meg többet az akne kezelés folyamatáról, és bőrgyógyászatunk más szolgáltatásairól is a www.phlebo-med.hu weboldalon! Egyeztessen időpontot a 06-30-9020703-as telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@phlebo-med.hu e-mail címünkre!