Hamarosan nőnap, amiről Önnek sem szabad megfeledkezni! Választott már ajándékot a cég hölgy alkalmazottainak? Ha még nem sikerült, vagy a legkedvesebb kolléganőit szeretné meglepni, rendelje meg online a céges ajándékokat nőnapra!

A nőnap nemzetközi ünnep, amit minden évben március 8-án tartanak. Ez a jeles nap a nők iránti megbecsülés és tisztelet kifejezéséről szól. Ebből az alkalomból Ön se felejtsen el meglepetéssel kedveskedni a család női tagjainak, és hölgy munkatársainak! Ha nem szerezte be a megfelelő ajándékokat a kolléganőinek, édességeket nőnapra céges ajándéknak kiváló ötlet átadni. Ki sem kell mozdulni az irodából, hiszen lehetősége van online rendelni. Finomabbnál finomabb csokik, bon-bonok, cukrok közül válogathat, amelyeket többféle színű és stílusú csomagolásba rejtve nyújtanak Önnek. Nagyszerű ötlet a cég logóját, vagy más kedves feliratot megjeleníteni a díszes csomagolóanyagokon. Érdemes olyan szolgáltató segítségét kérni, ahol biztosítják a kiváló minőségű finomságokat, és vállalják az igény szerint történő emblémázást is. Az édességek nőnapra céges ajándéknak tökéletesek, amelyeket könnyen és gyorsan beszerezhet. Csaljon mosolyt az ismerősei arcára néhány kedves meglepetéssel!

Válassza ki a megfelelő céges ajándékokat nőnapra a www.dualreklam.hu főoldalán található katalógusokból! Cégünk, a Duál Reklámstúdió Kft. hatalmas kínálattal várja, így biztos, hogy megtalálja a tökéletes termékeket. Különböző csokoládék, bon-bonok, cukrok rendelhetők más-más ízekben, akár szettekben is. Ha nem elegendőek az édességek nőnapra céges ajándéknak, lehetősége van más különlegességekkel együtt egyedi, nagyobb csomagot összeállítani. Mindenki számára megtalálhatja a megfelelő finomságokat, és hasznos használati tárgyakat, amelyeket kérése szerint ellátunk logóval, vagy más feliratokkal, ábrákkal is. A mutatós csomagolásban szintén tudunk segíteni, ezért megéri a céges ajándékokat nőnapra nálunk beszerezni. Bármilyen kérdése merül fel, hívjon minket bizalommal a 06-1-4102672-es telefonszámon, vagy érdeklődjön a dual@dualreklam.hu e-mail címünkön!