Rendszeresen küld levelet az ügyfeleinek vagy az üzleti partnereinek? Nem mindig jut ideje a postázásra, ezért gyakran előfordul, hogy határidőn túl juttat el nyomtatványokat? Ne terhelje magát ezzel a feladattal! Ha szeretné, hogy minden küldemény a címzettekhez érkezzen időben és sérülésmentesen, bízza a céges levelek kézbesítését profikra!

Az üzleti levelezésre lehetőség van elektronikusan, és hagyományos, papírhoz kötött módon. Igaz, hogy napjainkban előtérbe került az online ügyintézés, de emellett nagyon sok esetben van szükség postázásra is. Ha vállalkozó, bizonyára Ön is gyakran oldja meg a céges levelek kézbesítését a postahivatal segítségével. Minél többször van szükség levelek, csomagok feladására, annál több időt vesz igénybe ez a feladat. Más teendők ellátásával foglalkozhat a postai sorban állás helyett, és a munkatársait sem kell megkérnie erre, ha a céges levelek kézbesítését másként oldja meg. Lehetősége van postai szolgáltatást igénybe venni, aminek köszönhetően sok időt, energiát, és pénzt is spórolhat. Előre megbeszélt időpontban adhatja át a küldeményeket az irodájában, és minden alkalommal biztos lehet abban, hogy késedelem nélkül érkeznek meg a címzettekhez. Ha ilyen módon oldja meg a céges levelek kézbesítését, eredményesebben végezheti a munkáját, és elégedettek lehetnek a munkatársai, a partnerei, az ügyfelei is.

Tartsa be pontosan a határidőket, és végezzen el minden feladatot felelősségteljesen a munkaterületén! Gondoskodjon a céges levelek kézbesítéséről a mi segítségünkkel! Cégünk, a Portó Budapest Kft. közel 30 éve foglalkozik postai ügyintézéssel, nyereményakciók lebonyolításával, valamint direct mail szolgáltatásokkal. Megbízható csapatunk felelősségteljes munkát végez a maximális elégedettség érdekében. Ha ránk bízza a céges levelek kézbesítését, nem kell attól tartania, hogy esetleg nem érkeznek meg a küldemények időben, elkeverednek, vagy sérülten kerülnek átadásra. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.porto.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívjon bennünket a 06-1-2393971-es telefonszámon, vagy kérdezzen tőlünk a porto@porto.hu e-mail címünkön!