Szeretné a házasságában a vagyonmegosztást rendezni? Válás előtt áll, és jogi képviseletre van szüksége? A családjogi kérdésekben eligazodhat ügyvéd segítségével!

Minden ember életében fontos állomás a házasságkötés és a családalapítás. Ha teljesen más anyagi helyzettel rendelkezik az életét összekötő pár, akkor ajánlatos a vagyonmegosztás kérdésével foglalkozni, és családjogi szerződésben rögzíteni azokat a tényeket, amelyek a házasságra készülők vagyoni helyzetére vonatkoznak.

Körültekintően tájékozódhat, ha felveszi a kapcsolatot egy tapasztalt ügyvéddel, aki a családjogi kérdéseket illetően felvilágosítja Önt. A szakember tanácsokkal látja el, és felhívja a figyelmét a megállapodás részleteire is. Az együttélés során kialakulhat olyan konfliktushelyzet, ami váláshoz vezethet. Ebben az esetben is célszerű ügyvédhez fordulni, aki képviseli Önt. A válás során sokszor vita alakul ki, ami miatt nehéz a megegyezés. Ebben az esetben támpontot jelenthetnek a már meglévő családjogi szerződések. Megosztásra kerülnek a közösen megszerzett javak, vagyontárgyak, és döntés születik a gyermekek elhelyezéséről is. Megállapításra kerül a gyermektartás összege, és a láthatás időpontja. Ezen kívül szükség lehet egyéb megegyezésekre is, amelyek megvalósításához elengedhetetlen a családjogban jártas szakember tanácsa. Az ügyvéd ismerteti Önnel a lehetőségeket, a törvényi előírásokat, és felhívja a figyelmét minden olyan fontos kérdésre, ami eredményesebbé teheti az Ön számára az eljárás kimenetelét. Annak érdekében, hogy a vitás kérdésekben megállapodás születhessen, fontos az anyagi helyzet feltárása, és a kötelezettségek vállalása. A bírósági tárgyalásokon a családjogi ügyvéd képviseli, tudásával és tapasztalatával megvédi az Ön érdekeit.

Vegye fel a kapcsolatot Dr. Sávolyi Györgyivel, ha tapasztalt ügyvédre van szüksége! Megbízható segítséget kaphat a kialakult problémás élethelyzetben, így könnyebben megtalálhatja a megfelelő megoldást. Szerezzen információt a családjogi ügyvéd szolgáltatásáról a www.csaladjogiugyved.hu weboldalon, és kérje a tanácsát bizalommal! Egyeztessen időpontot a személyes konzultációra a 06-30-9338905-ös telefonszámon, vagy a savolyi.gyorgyi@t-online.hu e-mail címen!